Cocktail bar la nunta ta - care sunt avantajele + cum alegi furnizorii potriviți?

Cocktail bar la nunta ta - care sunt avantajele + cum alegi furnizorii potriviți? - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Când vine vorba de planificarea nunții, probabil ai o varietate de idei diferite, nonconformiste, pe care vrei să le pui în aplicare. Îți dorești ca voi, mirii, să creați o atmosferă aparte prin intermediul diferitelor mijloace, iar invitații să aibă experiențe memorabile în urma acestei petreceri. De aceea, probabil te-ai gândit că un cocktail bar ar putea fi o variantă care ar marca într-un mod inedit acest unic eveniment. Însă nu cunoști prea multe detalii despre acesta. Merită investiția? Unde găsești furnizorii potriviți? Poate fi elementul cheie al nunții tale?

Iată, așadar, ce ar trebui să știi dacă te gândești să optezi pentru un cocktail bar la nunta ta!

Cuprins

1. Avantajele atunci când optezi pentru un cocktail bar mobil

cocktail bar

Atunci când optezi pentru un cocktail bar de nuntă, cu siguranță vei avea parte de anumite avantaje privind desfășurarea întregului eveniment. Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să alegi acest tip de serviciu:

 • Reprezintă o formă de atenție față de invitați

Ia în considerare efortul pe care invitații tăi l-au făcut pentru a fi alături de tine în această zi specială. Poate unii vor veni din alt oraș sau din afara țării, vor avea costuri de cazare sau alte cheltuieli în afara evenimentului organizat de tine, așa că poți alege să-ți demonstrezi recunoștința. Faptul că îți dorești să-i surprinzi cu un bar special amenajat pentru ei cu siguranță va fi apreciat.

 • Creează o atmosferă distractivă, de petrecere
 • bauturi nunta bar
 • cocktail bar nunta

Un cocktail bar îi poate ajuta pe invitații tăi să se destindă, să se distreze, să interacționeze unii cu ceilalți. Nunta e, de cele mai multe ori, o reuniune de familie, așa că prin intermediul acestui bar deschis îi poți uni chiar mai mult pe invitații tăi. Pe deasupra, poți avea un barman grozav, amuzant, care să energizeze lumea și să-i îndemne pe toți la distracție.

 • Face procesul de planificare a nunții mai ușor

Ce zici dacă în privința băuturii de nuntă nu trebuie să îți mai faci prea multe griji? Bineînțeles că aceasta se află pe lista ta de priorități, dar mai sunt încă atât de multe lucruri de care trebuie să te ocupi și care necesită implicarea ta totală. Așa că, prin intermediul unui cocktail bar de evenimente, îți vei ușura munca și știi că vei satisface preferințele oricărui invitat.

2. Cât de scump este un cocktail bar pentru marele eveniment?

cocktailuri nunta

Înainte de a opta pentru un cocktail bar, trebuie să știi și dacă dispui de bugetul necesar. Pentru a te organiza în mod corespunzător, acordă atenție aspectelor de mai jos:

  • Câți invitați vei avea?

Este de la sine înțeles faptul că numărul invitaților determină și costul pe care-l vei plăti pentru un cocktail bar mobil. Multe locații și firme de catering oferă prețul pe persoană, așadar interesează-te la furnizori diferiți pentru a-ți da seama care modalitate este cea mai avantajoasă.

   • Cine furnizează alcoolul?

Cheltuielile vor varia și în funcție de furnizorul de alcool pe care îl alegi. Firmele de catering au de obicei diferite pachete și oferte pentru barul cu cocktailuri de nuntă de care poți profita. În funcție de localul care va găzdui evenimentul, poți alege să achiziționezi băutură din incinta acestuia sau, dacă îți este permis, o poți cumpăra pe cont propriu și angaja un barman în afara amplasamentului.

cocktail bar mobil

Ce vei servi la bar?

Barurile deschise pot deveni costisitoare dacă servești băutură scumpă, premium. Cocktailurile personalizate cu un număr mare de ingrediente sau un proces complicat de preparare vor costa probabil mai mult. Dacă ai un buget limitat, atunci alege cateva propuneri de cocktail, care nu este necesar să coste foarte mult.

3. Cum alegi furnizorii potriviți pentru un cocktail bar?

bar mobil nunta

cocktail bar nunta

 • Care este „rata de consum” (numărul de băuturi per oaspete, pe oră) luată în considerare?
 • Locația oferă un „plafon maxim” pentru serviciul de alcool, care se încheie după ce se ajunge la o sumă convenită?
 • Locația dispune de un tarif fix?
 • Ce cheltuieli suplimentare poate presupune acest cocktail bar?
 • Anumiți oaspeți sunt excluși din preț?
 • Se percepe o taxă pentru demontarea acestuia?
 • Poți găsi mai mulți furnizori de cocktail bar pe platforma noastră, unde beneficiezi, de asemenea, de numeroși furnizori pentru celelalte servicii de care ai nevoie - servicii foto-video, servicii de catering, decorațiuni etc.

  În concluzie, dacă îți dorești să optezi pentru un cocktail bar la nunta ta, atunci ia în considerare avantajele pe care ți le asigură o astfel de idee, gestionează-ți bugetul în așa fel încât această facilitate inclusă în eveniment să nu necesite un stres în plus sau un efort uriaș și fii sigur că alegi furnizorii potriviți care îți vor transforma această dorință în realitate.

  Sursă foto: Unsplash.com

cocktail bar nunta