Devino Furnizor

Cel mai eficient mod de a atrage noi clienți.

Ne place să spunem că afacerea ta este și afacerea noastră. Îți punem la dispoziție o platformă inteligentă pentru a crește împreună. Tu faci ceea ce îți place, iar noi avem grijă să îți aducem clienți.

Poți petrece mai mult timp făcând ce îți place și mai puțin promovându-ți afacerea. Creându-ți cont alegi să apari în lista de furnizori și astfel îți poți crește vizibilitatea și atrage noi clienți, fără nici un cost. Chiar nu trebuie să fi expert în Social Media sau Google, noi ne ocupăm să îți găsim clienți prin mai multe canale.

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Promovare și vizibilitate
Poți petrece mai mult timp făcând ce iți place și mai puțin promovându-ți afacerea. Creându-ți cont alegi să apari în lista de furnizori și astfel îți poți crește vizibilitatea și poți atrage noi clienți.
Flexibil și transparent
Nu trebuie să ai costuri fixe și recurente. Ca de la antreprenor la antreprenor, înțelegem cât de dificil poate fi la începutul unui business sau în momente de criză.
Simplu și relevant
Primești cereri de la clienți direct în cont. Filtrăm și restrângem cererile pe care ți le trimitem în funcție de criteriile selectate de tine (localitate, servicii, cost etc.). În felul acesta primești doar ceea ce este relevant.

Cum funcționează?

Conectăm eficient cererea cu oferta.
Te înscrii pe platformă

Te înscrii pe platformă

Îți creezi cont de furnizor și îl actualizezi cu informații și imagini relevante despre serviciile și produsele tale.
Clienții trimit cereri

Clienții trimit cereri

Clienții completează pe site cererea de ofertă. Aceasta va ajunge la tine si la ceilalți furnizori potriviți, în funcție de
Te informăm despre potențiale evenimente

Te informăm despre potențiale evenimente

Primești notificare în contul tău și pe email cu detaliile evenimentului și decizi dacă vrei să faci o ofertă clientului.
Transmiți oferta ta

Transmiți oferta ta

Pregătești o primă ofertă în funcție de specificul evenimentului. După ce va compara toate ofertele primite, clientul te va contacta pentru a stabili pașii următori.

Ce părere au clienții?

Ne bucurăm când clienții noștri își ating obiectivele.
Robert Istratoiu
Robert Istratoiu
Utilizator platforma

Foarte interesanta platforma. Au raspuns multi furnizori, voi relua discutiile cu ei dupa ce am stabilit locatia. Platforma este 100% recomandabila.

Luiza Negru
Luiza Negru
Utilizator platforma
Sunt mega recunoscătoare că v-am găsit! Am contractat deja un serviciu prin voi și am solicitat deja un alt serviciu. Sunteți foarte tari si de mare mare ajutooor!
Sunt foarte mulțumită și de platformă: de layout-ul site-ului și de informațiile care se găsesc pe site, e foarte ușor de utilizat! M-am apucat în iunie să-mi organizez nunta pentru august, sperând că le găsesc eu pe toate, deci îmi pare rău doar că nu v-am găsit mai devreme.
Magda Marica
Magda Marica
Utilizator platforma
Sunt foarte mulțumitoare pentru existența acestei platforme. O folosesc cu mare drag atunci când am un eveniment de organizat. Am reușit să colaborez cu artiști, cu toate că au existat  amânări cauzate de vreme, si am găsit imediat soluții și variante de backup astfel încât evenimentele sa se desfășoare armonios
Recomand cu toată sinceritatea!
Magda Marica | Junior Project Manager @ Cinema In The Park
Prestige Flowers Design
Prestige Flowers Design
Furnizor servicii
Evenimentele incheiate prin intermediul Tulipr au fost un real succes, bazate pe transparenta si eficacitate.
Este locul in care gasesti inspiratie si cele mai utile variante pe care le poți avea in vederea organizarii oricarui tip de eveniment.
Suntem printre primii furnizori ai acestei platforme si suntem extrem de incantati de evolutia si dezvoltarea ei. Recomandam cu încredere absoluta utilizarea acesteia.
Nargis Abdul
Nargis Abdul
Utilizator platforma
Am găsit toți furnizorii de care am avea nevoie, încă ne gândim pe care sa îi alegem.
Ne place foarte mult procesul deoarece putem vorbi direct cu furnizorii și ii avem pe toți in același loc, este mult mai ușor.

Oferi servicii pentru evenimente corporate sau private? Dacă da, crează-ți un cont gratuit și noi te ajutăm să găsești clienți noi.

Înscrie-te acum