Nunți de vis – 3 elemente pe care trebuie să le iei în considerare pentru a avea un eveniment cu adevărat reușit

Nunți de vis – 3 elemente pe care trebuie să le iei în considerare pentru a avea un eveniment cu adevărat reușit - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Nunta reprezintă un eveniment unic pentru majoritatea persoanelor. Oricine visează la acest eveniment, cu siguranță și-a notat, de-a lungul timpului, câteva idei pentru nunta de vis, legate de cum ar trebui să fie rochia, în ce fel de locație trebuie să aibă loc sau cu ce flori să fie realizat buchetul.

Există trei criterii importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când începi pregătirile pentru nunta mult visată: locația, îmbrăcămintea și decorul. Restul elementelor sunt detalii pe care, cu ajutorul unui wedding planner care organizează nunți de vis, le veți pune la punct și vor completa cu succes restul elementelor.

Cuprins
  1. Ce înseamnă o nuntă de vis?
  2. Cum alegi îmbrăcămintea de vis pentru evenimentul tău?
  3. Locații pentru nunta de vis
  4. Decor pentru o nuntă de vis

Ce înseamnă o nuntă de vis?

„A fost o nuntă de vis!”, acestea ar trebui să fie cuvintele pe care să ți le spui la finalul evenimentului. Toate dorințele tale trebuie să se regăsească în locația și decorul evenimentului. Și, bineînțeles, pentru ca aceste lucruri să fie posibile, ai nevoie să lucrezi cu o echipă de furnizori care muncesc impecabil și care pot aduce la realitate orice concept de nuntă.

buchet mireasa

O nuntă de vis începe cu un moodboard bine organizat și detaliat, tocmai pentru ca mirii și furnizorii să aibă o idee mai clară despre ceea ce le place, ce culori preferă, ce aranjamente florale își doresc, în ce stil trebuie să fie rochia de mireasă și costumul de mire, dar, mai ales, în ce fel de locație se va ține marele eveniment. Astfel, urmând acest pas în organizare, deciziile vor putea fi luate mult mai ușor.

Cum alegi îmbrăcămintea de vis pentru evenimentul tău?

Fetițele de când sunt mici visează la rochia de mireasă pe care o vor purta în ziua cea mare. Să fie din mătase, tulle, cu mâneci sau cu un corset, culoarea alb pur, ivoire sau chiar spre roz. Nu mai spunem de micile accesorii cusute cu migală sau cuvinte caligrafiate pe voalul de mireasă. Este important ca rochia să reflecte personalitatea și stilul miresei, așadar, alege doar furnizori cu care rezonezi 100%.

costum mire

Aceleași lucruri se aplică și pentru costumul mirelui. Modelul, culoarea, chiar și pattern-ul costumului trebuie să îl avantajeze, dar să fie, în același timp, comod. Bineînțeles, aici se poate ține cont și de tematica evenimentului – poate fi un smoking elegant sau un costum mai casual.

Locații pentru nunta de vis

Încă de la început este bine să rezervi locația evenimentului, abia apoi restul serviciilor. Criteriile după care te poți ghida în alegerea sa, sunt: tipul spațiului – locație în natură (pentru evenimentele din timpul verii), ballroom (pentru evenimentele cu iz elegant) sau hambar (pentru evenimentele mai relaxate, în stil boho), dimensiunea, numărul maxim de persoane ce pot participa și distanța față de oraș.

decor cununie civila

Bineînțeles, este important să analizezi și oferta lor de preț, precum și cea de catering, pentru a compara toate informațiile și a lua cea mai bună decizie. Fiecare locație are frumusețea ei, de aceea este bine ca moodboard-ul să reflecte din start care este cea mai potrivită pentru conceptul care se dorește pentru eveniment. În plus, pe platforma noastră găsești multe variante de locații și îți va fi ușor să ajungi la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Decor pentru o nuntă de vis

Decorul este poate cel mai important atunci când vine vorba despre organizarea unei nunți. Orice locație, indiferent de tipul acesteia, are nevoie de un decor floral sau unul realizat din mai multe elemente care să ofere personalitate locului.

De exemplu, dacă nunta mult visată are un decor tematic care presupune multe aranjamente cu trandafiri, încearcă să găsești un florist cu experiență, care să aducă la viață această dorință într-un mod delicat și pe gustul tău. Acesta va combina cu grație trandafirii cu alte plante, astfel încât să ofere o continuitate între decorul locației, dar și a meselor și a aranjamentelor pentru prezidiu.

decoratiuni florale

Nu doar decorul floral este important într-un astfel de eveniment. Poți avea un decor cu baloane sau litere volumetrice. Poate nu erau pe lista ta de la început, însă, ele vor transforma o nuntă banală, într-una de vis.

În concluzie, este bine ca toate dorințele despre nuntă să fie scrise undeva și reprezentate prin imagini. Pe platforma noastră vei găsi furnizori din întreaga țară astfel încât evenimentul să fie unul cu adevărat de vis. Alături de un wedding planner și câțiva furnizori cu aceeași viziune ca tine, o să vă puteți da seama dacă toate acele elemente se potrivesc între ele și, dacă nu, ce poate fi modificat. Organizarea unei nunți de vis nu este atât de ușoară, de aceea este indicat ca pregătirile să înceapă cu cel puțin un an înainte.

Sursa foto: Unsplash.com

nunti de vis