Am devenit Tulipr

Am devenit Tulipr - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Bine ai venit sa ne cunosti povestea!

De astazi ne schimbam numele din Event Market in Tulipr.

Clientii nostri au nevoie de noi din ce in ce mai mult. De ce? Pentru ca We Rock! De fapt, pentru ca le simplificam procesul de selectie si le economisim mult timp.

Le punem la dispozitie gratuit o baza de date exhaustiva de furnizori super tari, din diverse categorii si colturi ale tarii, gata sa ii ajute in organizare evenimentelor lor. Oameni super faini, profesionisti pregatiti pentru cele mai complexe colaborari.

Si totul intr-un singur loc! Fara timp pierdut si comisioane ascunse, am integrat un sistem special de cerere-oferta prin care se pot solicita oferte de la mai multi furnizori eligibili in acelasi timp. How cool is that?!

Si apropo, sa stii ca nu doar numele l-am schimbat. Am venit si cu imbunatatiri si functionalitati noi, create chiar din feedback-urile voastre.⬇️

De ce Tulipr? "Lalele, lalele, frumoasele mele lalele..."
Printre altele, pentru ca este metafora perfecta pentru ceea ce ne-am propus.

Stiai ca lalelele sunt florile cu cea mai bogata istorie din lume? Timp de generatii, lalelele au fost cele mai populare flori. Au creat legaturi stranse intre oameni, au ajutat comunitati si au generat venituri considerabile pentru comercianti construind business-uri puternice in jurul lor. Sounds like us, nu-i asa?

Am lansat platforma in Octombrie 2020 in versiunea ei alfa si dupa doar 6 luni a crescut rapid in cel mai mare marketplace activ al furnizorilor din industria de evenimente, cu peste 500 de furnizori si mii de vizitatori.

Din aprilie am trecut la versiunea beta, dar nu am ajuns nici la jumate din ceea ce ne-am propus sa realizam. Speram sa ramai alaturi de noi in aceasta calatorie! Dupa luni intense de munca, ne bucuram sa avem sprijinul unuia dintre cele mai mari fonduri de investitii in marketplace-uri, ceea ce se va traduce in mai multe resurse si experienta pentru a accelera cresterea platformei.

Ce face Tulipr?
Digitalizeaza un proces lung si anevoios, transformadu-l intr-unul rapid, cu costuri mai mici.

Ce ramane la fel?
Principiul de functionare al Tulipr.ro ramane acelasi. Te conectezi in cont cu acelasi user si parola ca si pana acum si poti face acelasi lucruri, plus unele noi.

Pentru clienti, sistemul de cerere-oferta functioneaza in continuare pe acelasi principiu, fie lansezi o solictare catre un furnizor, fie catre toti furnizorii unei categorii in acelasi timp, economisind astfel timp.

Ce s-a schimbat?
Avem un nou logo si cateva imagini noi, dar cel mai important, vei observa noi functionalitati care vizeaza eficientizarea comunicarii dintre furnizori si clienti si imbunatatirea calitatii cererilor.

Suntem recunoascatori tuturor celor ce s-au alaturat si se bazeaza pe noi si promisiunea nostra catre voi este ca vom lucra constant la imbunatatirea calitatii si a functionalitatii platformei.

Ne pare bine,
Guys at Tulipr

Aparitii in presa:

Business Review Eu

Start-up

Seenews

Economedia

Moneybuzz

Profit

Thebizz

Tulipr event market rebranding