Sfaturi pentru nuntă: ce trebuie să iei în considerare pentru a avea un eveniment de neuitat!

Sfaturi pentru nuntă: ce trebuie să iei în considerare pentru a avea un eveniment de neuitat! - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Oricine urmează să se căsătorească visează să aibă o nuntă perfectă, din toate punctele de vedere! Indiferent că este vorba despre locație, décor, îmbrăcăminte sau chiar despre serviciile ce vor anima invitații în seara respective, totul ar trebui să fie la superlativ. De aceea este important ca la începutul pregătirilor să iei în considerare câteva aspecte importante care să te ghideze și să îți ușureze anumite alegeri pentru ziua cea mare.

Cuprins

1. Sfaturi pentru organizarea nunții: la ce trebuie să acorzi cea mai mare atenție?

Pentru a avea o nuntă de vis, este important ca înainte de a începe organizarea evenimentului, să îți dai seama cam în ce direcție dorești să o ia. Indiferent că este vorba despre flori, muzică sau mâncare, ai nevoie să îți stabilești un stil.

Poți crea un moodboard sau te poți folosi de o mulțime de aplicații digitale care să te ajute în crearea unui concept unic și special pentru nunta ta.

  • Angajează un wedding planner

După o discuție amănunțită cu un organizator de evenimente, acesta va ști ce să te întrebe și către ce elemente să te ghideze astfel încât să îți confirmi ce fel de nuntă îți dorești. Imaginează-ți că, pe lângă faptul că te va ajuta cu pregătirile până în eveniment, acesta va fi prezent și în ziua cea mai importantă și va avea grijă să coordoneze fiecare furnizor și serviciu. Astfel, totul va fi impecabil.

  • Acordă atenție locației

Locația este poate cea mai importantă când vine vorba despre un astfel de eveniment. Aceasta te poate ajuta să creezi un eveniment uimitor sau te poate limita destul de mult dacă ai anumite idei. În funcție de perioada pe care o dorești, te poți uita după locațiile tip ballroom, cele tip hambar, ori după spațiile destinate petrecerilor outdoor, în natură, care de regulă cer niște evenimente mai relaxate.

locatia pentru nunta

  • Mâncarea este al doilea lucru cel mai important de la nuntă

Da, vei spune că invitații nu vor veni pentru mâncare, însă trebuie să recunoaștem că oricui I s-ar face foame la un eveniment în care petreci în jur de 7 – 10 ore. Nu trebuie să fie multă mâncare, poți renunța la clasicele feluri de la nuntă și poți opta pentru o variant de buffet suedez. Totuși, încearcă să ai o mâncare cât mai delicioasă, astfel încât lumea să fie energică după masă și să se simtă bine.

  • DJ, trupă sau instrumentiști

Când vine vorba de muzică, toată lumea crede că ar trebui să împace gusturile tuturor. Dar cum acest lucru nu este posibil, este bine să mergi la sigur cu un DJ priceput, căruia să-i spui preferințele și dorințele pentru ziua cea mare. Dacă vrei un moment mai efervescent, poți contacta o trupă care se pricepe să facă show-uri muzicale

2. Sfaturi pentru miri: ce trebuie să faci în ziua nunții pentru a te bucura de eveniment?

Majoritatea mirilor sunt efectiv epuizați încă din dimineața nunții din cauza stresului provocat de toți furnizorii și de toate pățaniile ce se pot întâmpla pe ultima sută de metri. De aceea este bine să aveți un planner care să vă ajute în a coordona mult mai bine toate lucrurile. De asemenea, pe lângă un astfel de ajutor, trebuie să faceți și voi câteva lucruri astfel încât să vă simțiți bine și să guștați din plin fiecare moment.

  • Odihniți-vă cât mai bine

Poate fi greu, însă nu imposibil. Câteva ore bune de somn înainte de nuntă nu vor face bine doar tenului și pungilor de sub ochi, ci și psihicului tău. O persoană odihnită cu siguranță va fi mai clară în deciziile pe care le va face și se va bucura mai mult de nuntă.

sfaturi pentru miri

  • Mâncați un mic dejun sățios

Pentru că sunt întotdeauna pe fugă, mirii nu prea eu când să mănânce sau să bea un pahar cu apă. Însă, pentru o bună funcționare, ideal este să începeți ziua nunții cu un mic dejun copios, plin de fructe și legume, care să vă dea putere.

  • Încercați să aveți ziua cât mai organizată

Pentru a nu se crea haos, este foarte bine să organizezi ziua cu ajutorul wedding planner-ului, sau chiar fără el – dacă este cazul, încă de la început. Trebuie să știi cu exactitate care sunt intervalele orare ocupate, ce se va întâmpla și unde trebuie să ajungi.

În concluzie, ziua nunții trebuie să fie una magică și plină de însemnătate pentru voi. Dacă vei urma sfaturile pentru organizarea evenimentului din rândurile de mai sus, îți vor face viața mai ușoară și te vor ajuta să conturezi un eveniment reușit care va fi apreciat de toată lumea.

Sursă foto:Unsplash.com

nunta eveniment neuitat sfaturi