Modele de tort pentru majoratul fetelor și băieților - Idei și recomandări pentru un rezultat unic

Modele de tort pentru majoratul fetelor și băieților - Idei și recomandări pentru un rezultat unic - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Majoratul este, cu certitudine, cea mai memorabilă zi de naștere a copilului tău. Atât pentru el, cât și pentru tine, această zi are o conotație specială, deci, absolut tot ceea ce ține de organizare trebuie să iasă ca la carte.

Tortul, de exemplu, este piesa centrală a evenimentului, deci trebuie ales în funcție de preferințele sărbătoritului. Însă, dacă deja îi cunoști gusturile suficient de bine, atunci sugestia noastră este să îi faci o surpriză. Cert este, însă, că trebuie să îl alegi dintre furnizorii de torturi pe cel perfect, cât și furnizorii pentru celelalte elemente importante ale petrecerii: serviciile de lumini, serviciile de catering și DJ-ul sau trupa de muzică.

1. Modele pentru un tort de majorat perfect – Ce aspecte trebuie luate în considerare când alegi tortul potrivit?

Deși pare o decizie simplă, tortul pentru majorat trebuie ales în funcție de mai multe criterii. Printre acestea se numără și dorința proaspătului major de a-i impresiona pe invitați. Primul aspect care trebuie luat în calcul este forma. Aceasta poate respecta modelul standard, cum sunt cele dreptunghiulare, ovale, tip inima, rotunde etc.

Mărimea tortului este al doilea mare criteriu. Mărimea tortului se stabilește după ce lista de invitați este gata. Ar fi neplăcut să rămână vreun invitat „necinstit” cu o felie de tort, nu-i așa? Sau, mai rău, să fie persoane nevoite să își împartă porția cu altcineva pentru a ajunge la toată lumea. Prin urmare, abia după ce lista cu persoanele invitate este gata, îți vei putea face o idee în legătură cu dimensiunea tortului. Cel mai înțelept este să se ia în calcul câte 100-150 de grame pentru fiecare invitat.

Culoarea este aspectul cel mai ofertant, pentru că lasă loc pentru mai multe posibilități. De exemplu, dacă petrecerea are o tematică, atunci poți să optezi pentru un tort care să corespundă cromatic cu decorațiunile. Sărbătoritul poate alege modele de torturi pentru majorat personalizate, care să cuprindă culorile sale preferate.

Aroma trebuie să fie exclusiv alegerea proaspătului major. Poate preferă ciocolata neagră, fructele de pădure și multă frișcă. Dacă este ziua lui, atunci copilul tău are dreptul să fie răsfățat în totalitate. Partea excelentă este că toate ingredientele pe care el le preferă pot fi combinate într-un tort unic.

2. Idei de tort pentru majoratul fetelor și băieților – Sugestiile specialiștilor cofetari

Decorul tortului poartă, de obicei, amprenta personală a fericitului sărbătorit. De exemplu, fetele care sunt pasionate de cosmetice, bijuterii sau haine, se pot aștepta la modele de tort personalizate cu figurine de marțipan care să reprezinte rujuri, rochii, diamante etc. Ce fată nu ar fi cucerită de o rochie colorată sau o geantă de la un brand de lux din marțipan sau ciocolată belgiană, frumos așezate pe tavă?

Băieții care iubesc un anumit sport, un instrument muzical la care cântă și în realitate, pot fi surprinși cu modele de tort care să expună elementele-cheie ale acestor activități.

Dacă fiica sau fiul tău nu și-a exprimat dorința în detaliu, atunci ține cont de alte aspecte, cum ar fi personalitatea. Pentru cea mai emoționantă zi din viața fiicei tale, impresioneaz-o cu un tort decorat cu fluturi sau flori din marțipan. Dacă exteriorul este făcut din marțipan, atunci decide ca interiorul să cuprindă ciocolată, mousse de ciocolată belgiană, fructe întregi, vișine, mentă, cremă de banane, ciocolată albă sau neagră, iar lista poate continua. Nu uita de culori. Cromatica trebuie să fie cât mai veselă, întocmai ca vârsta pe care o împlinește.

Cel mai frumos buchet de flori pe care îl va primi fiica ta va fi tortul în formă de trandafiri sau alte flori pe care știi că le preferă. Poți încerca ceva și mai inedit, cum ar fi un coșuleț cu flori, evident, din marțipan.

Tort majorat pentru fete

tort de majorat

tort pentru fete majorat

tort fete

tort 18 ani

model de tort

idei tort majorat

model tort channel

idei pentru tort

tort majorat

Poți fi și mai original și să renunți la modelele clasice de torturi mereu prezente în toate pozele de majorat. Dacă viitorul adult ți-a lăsat libertatea să găsești personal acel tort cu care va face furori în pozele de pe rețelele de socializare, atunci ai grijă să nu îl dezamăgești. Exclude formele standard pe care le au, de regulă, torturile și comandă un model tip carte, cu file din marțipan pe care sunt scrise urările de bine în ciocolată. Adaugă lângă mesajul de „la mulți ani” și un text reprezentativ, amuzant, cool sau care să facă trimitere la pasiunile lui.

Dacă a împlinit 18 ani, sigur copilul tău își dorește o mașină, un set de instrumente muzicale, poate un ceas prețios. De ce să nu i le oferi pe tavă, sub forma unui tort personalizat, care să aibă forma dorinței lui?

model de tort mov

tort tematic

tort majorat baieti

tort baieti fifa

idei tort baieti

Tortul perfect există. Trebuie doar atenție la detalii, implicare, creativitate și alegerea furnizorului potrivit de pe platforma noastră. Deși majoritatea părinților merg pe modele simple pentru a nu da greș, tortul pentru majorat trebuie să fie mai rafinat decât unul obișnuit.

Sursa foto: Shutterstock.com, Pinterest.com.

modele tort majorat