Petrecere la piscină: Cele mai inedite idei de organizare pentru un team building memorabil sau pentru un eveniment privat

Petrecere la piscină: Cele mai inedite idei de organizare pentru un team building memorabil sau pentru un eveniment privat - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Întâmpină vara cu un splash și organizează o petrecere de neuitat la piscină alături de colegi sau de cei dragi. Fie că sărbătorești o reușită profesională, o zi de naștere, seara burlacilor sau o cununie, petrecerile la piscină sunt alegerea ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Știai că vara este anotimpul oficial al bunei dispoziții? Lumea este mai activă, mai veselă și mai interesată de orice activitate în aer liber. Luând în considerare toate aceste aspecte, organizarea unei petreceri la piscină va avea un succes răsunător și va rămâne pe buzele invitaților mult timp de acum înainte. Ai nevoie doar de un pic de îndrumare și de ajutorul potrivit.

Fixează data, pregătește invitațiile și pune la cale un eveniment de nota 10 cu ajutorul sfaturilor și ideilor de organizare descrise detaliat în acest articol.

Cuprins
  1. 1. Tematici în trend pentru petrecerile la piscină
  2. 1.1. Tematică Hawaiană/Lūʻau
  3. 1.2. Tematică Marinărească/Nautică
  4. 2. Cum să alegi meniul potrivit pentru petrecerea la piscină
  5. 3. Activități și jocuri demne de o petrecere la piscină
  6. 3.1. Activități pentru copii
  7. 3.2. Activități pentru adulți

1. Tematici în trend pentru petrecerile la piscină

Orice petrecere reușită are nevoie de o temă adecvată. Fixarea unei tematici te va ajuta să te hotărăști mai rapid asupra felurilor de mâncare, a decorațiunilor și a activităților la piscină.

1.1. Tematică Hawaiană/Lūʻau

Lūʻau este o petrecere tradițională hawaiană însoțită de obicei de divertisment precum muzică și hula. Nu este nevoie să călătorești către o destinație tropicală atunci când poți recrea o atmosferă paradisiacă în cadrul propriei piscine (sau într-o locație privată). Folosește decorațiuni specifice precum obiecte în formă de flamingo, torțe tiki, ghirlande de flori și plante tropicale.

Nu uita de entertainment! Angajează o trupă de dansatori hawaieni, o trupă de muzică tradițională sau un DJ și performeri care jonglează cu focul (la propriu) pentru a surprinde plăcut invitații. Ai în vedere specificul culinar al acestei tematici și apelează la servicii profesionale de catering care să prepare cocktail-uri exotice și mâncăruri tradiționale, precum renumita carne de porc la proțap.

flamingo party petrcere tropicala

1.2. Tematică Marinărească/Nautică

tematica marinareasca

Dacă stilul tropical nu este pe gustul tău și preferi o atmosferă mai „sofisticată”, atunci tema marinărească te va scoate din impas! Decorațiunile sunt ușor de găsit și de asortat, ancorele, scoicile și bărcuțele fiind vedetele principale ale acestei tematici.

petrecere la piscina

Paleta cromatică trebuie să cuprindă preponderent nuanțe de roșu, alb și albastru pentru a fi în ton cu tema aleasă. Achiziționează sau închiriază jucării gonflabile pentru piscină sau colaci de salvare retro pentru postări inedite pe rețelele de socializare. #Poolparty!

petrecere la piscina

P.S. Indiferent de temă, nu uita să închiriezi o cabină foto cu care să surprinzi momente memorabile alături de familie, prieteni sau colegi, după caz. Colaborează cu furnizorii potriviți și dă cea mai reușită petrecere!

2. Cum să alegi meniul potrivit pentru petrecerea la piscină

catering petrecere piscina

Atunci când tematica nu te constrânge, varietatea de mâncăruri din care poți alege poate fi copleșitoare. În plus, trebuie să ții cont de persoanele care sunt vegetariene, vegane, care au anumite alergii sau care urmează o anumită dietă. Există însă câteva gustări de care orice petrecere la piscină are nevoie și cu care nu poți da greș! Unui eveniment estival nu trebuie să-i lipsească fructele proaspete, mai ales deliciosul pepene verde. Acesta poate fi folosit și ca element de decor inedit pe mesele încărcate cu bunătăți. Un alt preparat ce nu trebuie omis este înghețata! Închiriază un stand de înghețată pentru petrecere din care invitații să se poată servi ori de câte ori simt nevoia. Pentru un meniu complet pe gustul tuturor este recomandat să apelezi la o firmă de catering, mai ales dacă numărul invitaților este substanțial. De regulă, preparatele mai light sunt de preferat la un astfel de eveniment.

3. Activități și jocuri demne de o petrecere la piscină

Înainte de a te decide asupra unor activități de petrecere, trebuie să ții cont de locație. Dacă organizezi evenimentul în localuri outdoor, atunci ai mai multă flexibilitate și spațiu să pui la cale ceva grandios!

3.1. Activități pentru copii

petrecere piscina copii

Petrecerile la piscină sunt printre preferatele celor mici: acestea constituie cadrul perfect de joacă ce poate ține pasul cu energia lor debordantă. Printre cele mai populare activități se numără jocul de piñata din baloane cu apă, Marco Polo, toboganele gonflabile sau orice include pistoale cu apă.

3.2. Activități pentru adulți

activitati adulti piscina

Oricât am înainta în vârstă, mereu vom prețui jocurile copilăriei și ne vom bucura de ele la fel de mult. Un joc de tenis la piscină, volei, polo sau chiar leapșa în apă va fi un prilej de distracție apreciat de invitați. Pentru o abordare ieșită din tipare, poți organiza o partidă de golf pe apă! Achiziționează un miniteren flotant și lansează mingea de pe marginea piscinei. Simplu! Spre seară puteți destinde atmosfera cu un joc de beer pong, cu o vânătoare de comori sau cu un concurs de hula/limbo. Câștigătorul poate primi un premiu sau cadou special care să-i aducă mereu aminte de momentele plăcute de la petrecere!

Ai acum toate ingredientele, nu rămâne decât să pui cap la cap rețeta unei petreceri ideale! Închiriază din timp localul și serviciile necesare pentru a nu avea parte de neplăceri și pentru a asigura succesul evenimentului.

Sursa foto: Pexels.com, Ro.pinterest.com.

petrecere piscina eveniment privat corporate business