Coafuri simple de mireasă: Descoperă ce coafură simplă ți s-ar potrivi cel mai bine la nuntă

Coafuri simple de mireasă: Descoperă ce coafură simplă ți s-ar potrivi cel mai bine la nuntă - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Atunci când vine vorba despre organizarea nunții, lucrurile devin din ce în ce mai complicate. Mirii încep să se streseze în goana după perfecțiune, devenind din ce în ce mai greu să facă față presiunii. Este normal să îți dorești o nuntă ca în povești, la care toți invitații să se simtă extraordinar, însă câteodată nu te poți ocupa singură de toate aspectele.

Totuși, unul foarte important, la care trebuie să te gândești încă de la început, este aspectul tău la acest eveniment special. Ce rochie vei purta? Dar coafura și machiajul? Dacă vrei ca rochia ta să fie pusă în evidență, atunci ai nevoie de o coafură simplă, care să nu atragă foarte mult atenția, dar în același timp să fie fabuloasă. Dacă vrei să descoperi câteva modele care ar putea fi potrivite pentru tine, citește în continuare acest articol.

Cuprins
  1. Idei de coafuri de mireasă simple
  2. Cum alegi coafura simplă de mireasă potrivită pentru tine

Idei de coafuri de mireasă simple

Nunta este un eveniment important în viața unei persoane, motiv pentru care, cu siguranță, îți dorești să fie ceva special, iar tu să arăți cât se poate de bine. Mireasa este mereu în centrul atenției la un astfel de eveniment, așa că fii sigură că vei alege cele mai potrivite articole pe care să le porți și o coafură care să ți se potrivească de minune. Dacă îți dorești ceva simplu, dar fabulos, iată câteva idei care te-ar putea ajuta în funcție de lungimea părului tău:

  • Păr lung

Dacă ai părul lung, sunt o mulțime de coafuri pentru care poți opta. Poți alege un coc lejer, de exemplu, care să fie prins în partea de jos a capului cu o agrafă cu perle. Dacă nu îți dorești un coc, poți opta pentru o împletitură. Sunt o mulțime de idei pe care le poți aborda, însă depinde foarte mult de tematica pe care ai ales-o, de cum arată restaurantul și de rochia pe care o vei purta. Detaliile fac diferența, așa că indiferent de ce alegi, o agrafă, o floare sau orice accesoriu mic poate aduce un aer aparte coafurii.

În cele din urmă, sunt o mulțime de coafuri simple pentru mirese care se pot realiza rapid și ușor și care arată extraordinar. Dacă ai părul lung și nu îți dorești un coc sau o împletitură, atunci cu niște bucle și câteva accesorii, coafura perfectă este gata.

coafura mireasa

mire si mireasa

coronita mireasa

coafura mireasa cu breton

hairstyle mireasa

voal mireasa

sedinta foto trash the dress

coc mireasa

diadema mireasa

  • Păr scurt

Atunci când vine vorba despre o coafură simplă de mireasă pentru părul scurt, nu ai foarte multe variante, însă toate te vor face să arăți fabulos. Poți opta pentru câteva bucle îndrăznețe și o agrafă pe care să o prinzi în partea stângă sau pentru o împletitură simplă care să îți pună forma feței în valoare. Pentru a te bucura de eveniment așa cum se cuvine, alege doar profesioniști care să te ajute. Un hair stylist bun îți poate da câteva idei care să te ajute să te orientezi asupra coafurii pe care ți-o dorești.

accesoriu mireasa

coafura mireasa par scurt

coafura mireasa retro

diadema mireasa

Cum alegi coafura simplă de mireasă potrivită pentru tine

Poate fi foarte dificil să faci o alegere, mai ales atunci când vine vorba despre coafura pe care o vei avea la nunta ta. Totuși, încearcă să te gândești la ceva ce ți-ar pune în evidență trăsăturile și ținuta.

Dacă ai o rochie de tip sirenă, atunci ai putea lua în considerare o coafură simplă, cu părul desfăcut și câteva bucle rebele. Pentru o rochie de tip prințesă, cea mai bună variantă ar fi să optezi pentru o coafură cu părul prins. De exemplu, un coc sau o împletitură ar fi o variantă excelentă.

Nu este deloc ușor să organizezi o nuntă și cu atât mai puțin să alegi un hair stylist potrivit sau chiar rochia de mireasă. Tocmai de aceea, în organizarea unui eveniment, este foarte important să colaborezi cu furnizorii potriviți pentru a-i asigura succesul. Poți apela, pentru a găsi mai rapid și mai ușor acele servicii de care ai nevoie, la o platformă care colaborează cu cei mai buni furnizori.

Nunta reprezintă evenimentul special de care te vei bucura, probabil, o singură dată în viață. Alege toate detaliile cu atenție și nu rata nimic ce te-ar putea face să regreți ulterior. Pune totul cap la cap și nu ezita să ceri ajutorul unui specialist în cazul în care simți că ai avea nevoie. După ce ai ales cea mai frumoasă rochie pentru tine, este timpul să alegi coafura și machiajul.

Sursa foto: pexels.com, shutterstock.com

coafuri mireasa