Cererea în căsătorie: etapa de la care totul se transformă. Idei ingenioase pentru o cerere în căsătorie spectaculoasă

Cererea în căsătorie: etapa de la care totul se transformă. Idei ingenioase pentru o cerere în căsătorie spectaculoasă - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Ai întâlnit-o pe EA când te așteptai mai puțin și nu ți-ai imaginat nicio secundă spectacolul unic pe care viața ți-l oferă cu ea de mână. Blaise Pascal spune că: „Atunci când iubești profund, găsești întotdeauna ceva nou la persoana iubită‟, iar asta simți tu de fiecare dată când îți privești iubita. Știi deja că vrei să-ți petreci tot restul vieții alături de ea, așa că încerci de ceva timp să-ți dai seama cum să planifici o cerere în căsătorie ca în povești. Așadar, îți sărim noi în întâmpinare cu idei și discutăm mai în profunzime de lucrurile care dau valoare unui astfel de eveniment.

Cuprins

1. Cum planifici cererea în căsătorie?

Când planifici un așa mare pas trebuie să ai în vedere câteva aspecte care vor face diferența în etapa care vă așteaptă. Comunicarea este baza în orice relație, astfel că ține cont de părerea partenerei în legătură cu un posibil mariaj. Tu știi clar ce își dorește ea? Ați avut suficiente discuții despre căsătorie și sunteți amândoi de acord cu asta? Femeia de lângă tine își dorește copii? Dar tu? Valorile voastre se întrepătrund? Sinceritatea este forța care unește un cuplu, așa că descoperă, dacă nu ești sigur deja, ce anume vrea partenera ta pentru viitor.

De asemenea, ține cont de personalitatea iubitei când planifici cererea în căsătorie. Tu o cunoști cel mai bine, astfel dacă știi că nu-i plac surprizele și manifestările entuziaste în public nu încerca să pregătești ceva în văzul lumii. Mulează-te după ea și după modul în care vede ea lucrurile. Poate chiar știi cum i-ar plăcea să spună DA, astfel, respectă-i părerea și, mai ales, deciziile.

cerere casatorie

2. Idei de cerere în căsătorie

Atâtea cupluri, atâtea idei frumoase de cereri în căsătorie. Folosește-te de propria imaginație și, odată ce ai găsit inelul de logodnă potrivit, pune în aplicare planul cel mare. Iată cele mai frumoase metode de a-ți cere iubita pentru eternitate!

2.1. Cerere în căsătorie romantică și senzuală

Logistica și atmosfera fac lucrurile să strălucească în cazul în care îți dorești să o impresionezi pe aleasa inimii tale. Dacă te-ai hotărât în acest sens, înseamnă că iubita ta este sensibilă, suavă și adoră lucrurile gingașe și cu substanță. În același timp, este o persoană cu mult bun gust, așa că ai putea să o impresionezi oferindu-i o invitație vintage pentru a lua împreună cina.

Alege un restaurant rafinat care poate oferi chiar un separeu pentru mai multă intimitate și, la lumina lumânărilor, cere-o de soție. Astfel de lucruri se întâmplă numai în filme, dar romantismul este mai mult o stare de spirit așa că nu te impacienta dacă lucrurile vor scăpa de sub control. Poți să vorbești cu angajații înainte pentru a nu vă deranja fără motiv, iar dacă ești curajos, îi poți servi inelul într-o cupă de șampanie sau lângă desertul preferat.

2.2. Cerere în căsătorie inedită

Inedit înseamnă unic, dar unic are atât de multe înțelesuri încât nu-ți este ușor deloc să faci alegerea corectă. Te înțelegem și suntem alături de tine. Dacă o ceri în căsătorie în sezonul cald, atunci ai putea să o duci la un castel din zonă sau un domeniu cu viță de vie unde puteți explora împreună frumusețea locului. Poți să consulți un organizator de evenimente care să-ți dea câteva ponturi excelente și idei ingenioase ca punct de pornire. De asemenea, dacă sunteți două persoane relaxate și vă place să petreceți timp de calitate în natură, ai putea să o duci la un picnic lejer într-o pădure din apropierea orașului. Vă place amândurora să vă plimbați cu bicicleta? Atunci acesta poate fi momentul perfect să o strângi în brațe și să-i pui marea întrebare.

Dacă știi că iubește vinurile de calitate, o degustare la o podgorie și o întrebare pusă la apusul soarelui poate fi acea cererea în căsătorie originală și de mult bun gust. Te poți îndrepta și spre serviciile foto ale unei persoane talentate care să imortalizeze momentul. Iubita ta adoră cărțile și rar se desparte de o carte oriunde ar fi? Ești norocos pentru că ai parte de o femeie curioasă, gata să cucerească lumea cu mintea și inima ei. Ai putea să-i strecori printre paginile cărțiii un mesaj de iubire sau unul criptic, dacă știi că-i plac ghicitorile, fiind o idee de cerere în căsătorie pe cât de simplă, pe atât de încărcată de semnificații.

2.3. Cerere în căsătorie tradițională

În trecut, tânărul îndrăgostit cerea mâna iubitei părinților și, atâta timp cât aceștia nu spuneau DA, existau mici șanse ca și ea să spună DA. Între timp, lucrurile s-au schimbat, oamenii au devenit mai flexibili, la fel și limitările sociale. Cu toatea astea, o cerere în căsătorie tradițională poate să respecte datina străbunilor, care va fi considerată un semn de mare respect și prețuire. Nu te sfii în acest sens pentru că vei face cu siguranță o impresie bună viitorilor socrii.

În concluzie, trebuie să te lași ghidat de creativitate, dar să respecți părerile și dorințele partenerei. Cererea în căsătorie trebuie să fie un eveniment marcant, o treaptă de trecere spre un nou univers împreună.

Sursă foto:Unsplash.com

cerere casatorie logodna