Torturi aniversare de căsătorie - cum să alegi tortul perfect pentru acest eveniment special

Torturi aniversare de căsătorie - cum să alegi tortul perfect pentru acest eveniment special - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Nunta ta nu a fost doar un simplu eveniment în care ai purtat o rochie de mireasă sau un costum de mire, ci a fost ziua în care ți-ai unit destinul cu partenerul tău de viață. Iar un astfel de moment trebuie sărbătorit și amintit cu drag.

Pe lângă decor, local și muzică, tortul joacă un rol extrem de important la o petrecere de aniversare a căsătoriei, pentru că este singurul lucru autentic de la un astfel de eveniment special. Dacă ai rămas la acest articol, atunci cel mai probabil ai nevoie de idei și inspirație pentru a găsi tortul perfect de aniversare, așa că te invităm să citești în continuare sfaturile prezentate.

Cuprins

1. Tort de aniversare pentru căsătorie - care sunt pașii pentru alegerea tortului perfect?

O aniversare trebuie planificată cu câteva luni înainte, pentru că dacă nu-ți concepi un plan de bătaie de la început, vei ajunge în punctul în care vei fi suferi de criză de timp. Îți spunem de pe acum că va trebui să aloci o mare parte a timpului pe documentarea și căutarea furnizorilor care te vor ajuta să transformi evenimentul pe care l-ai gândit în realitate.

1. Designul

Dacă petrecerea de aniversare a nunții este construită pe o tematică anume, atunci cel mai bine ar fi să adaptezi și designul tortului tău cu decorul petrecerii. După ce ai ales tematica, discută cu patiserul ce glazură și ce elemente de decor ar fi cele mai potrivite pentru stilul și personalitatea ta și a partenerului tău. Dacă vrei să fii original, atunci creează un tort care să vă reprezinte în totalitate doar pe voi, un tort care nu trebuie înțeles de toată lumea.

cofetar decorator torturi

2. Bugetul

Bugetul pentru un astfel de tort trebuie să fie cât se poate de realist. Dacă dorești un tort aniversar personalizat, va trebui să faci o serie de sacrificii din punctul de vedere al costurilor, dar dacă știi cum să cercetezi piața, vei ieși mult mai câștigat. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o platformă care lucrează cu diverși furnizori din domeniul patiseriei cum este Tulipr, pentru a descoperi partenerii potriviți din orașul tău care te vor ajuta să ai parte de tortul perfect, care se încadrează în limita ta de buget. În așa fel vei economisi și bani și timp.

3. Aroma este crucială

Când este vorba de alegerea unui tort, nu te baza numai pe design, pentru că, în fond, aroma este cea mai importantă. Dacă dorești ca invitații tăi să fie mulțumiți, atunci ai două variante:

  • Alegi un tort cu arome standard. Dacă vrei să alegi calea ușoară, atunci un tort cu arome standard, adică ciocolată, vanilie sau fructe de pădure, nu va dezamăgi pe nimeni.
  • Alegi un tort cu etaje și arome diferite. Puțin costisitor, dar cel mai probabil cea mai bună soluție pentru a-i impresiona pe invitați. Unii poate adoră tortul cu fructe, alții poate sunt mai sofisticați și iubesc tortul cu banane sau fistic. Nu uita nici de cei care au anumite probleme de sănătate, cum ar fi diabet sau intoleranță la gluten. Este de bun simț ca un etaj de tort să fie dedicat doar pentru ei.

2. Aniversarea a 25 de ani de căsătorie - idei de torturi pentru nunta de argint

Nunta de argint este una dintre cele mai speciale evenimente din viața unui cuplu căsătorit. Reprezintă momentul în care soții își reînnoiesc jurămintele și își declară din nou dragostea. Poți să optezi pentru torturi albe cu note argintii, sau 100% argintii cu diferite elemente decorative care să reprezinte iubirea dintre cuplul sărbătorit: verighete, flori, lebădă sau clasica cifră „25”.

aniversare 25 de ani de casatorie

tort anivesarea casatoriei

tort 25 ani de casatorie

tort pentru anivesare

Tort nunta alb cu argintiu

tort nunta de argint

tort nunta alb

tort aniversare nunta de argint

tort alb cu note argintii

Dacă nu dorești un tort cu etaj, poți să optezi pentru unul în formă de inimă. Un tort în formă de inimă va reprezenta mai mult decât o mie de cuvinte.

tort in forma de inima

tort

3. Aniversarea a 50 de ani de căsătorie - idei de torturi pentru nunta de aur

Nunta de aur este momentul în care realizezi că bunicii tăi sunt un exemplu pentru tine și simbolizează dragostea lor eternă. Este tot momentul în care se reînnoiesc jurămintele și momentul care simbolizează prosperitatea cuplului. Poți opta pentru un tort cu note aurii, cu cifra „50” sau cu flori mari și înflorite.

tort aniversare 50 de ani

tort nunta de aur

tort aniversare 50. de ani cu auriu

tort aniversar cu topper

tort aniversare 50 de ani patrat

tort aniversare

tort alb cu note aurii

happy wedding anniversary

tort cu pene

tort cu topper

Dacă vrei ca tortul să fie unul mai personal, atunci cea mai bună variantă este să alegi elemente decorative care să-i reprezinte pe bunicii tăi, de exemplu: figurine din marțipan.

tort de martipan

tort de martipan cu note aurii

tort de martipan cu figurine

tort alb cu note aurii si figurine

Aniversarea căsătoriei este un eveniment la fel de important ca nunta în sine și merită să fie amintită cel puțin anual. Dar nunta de argint și nunta de aur sunt momente cu adevărat unice care merită să fie sărbătorite cu cel mai special tort.

Sursă foto:Unsplash.com, Freepik.com, Pexels.com, Flickr.com

tort aniversare