Mărturii de nuntă - Idei de mărturii deosebite

Mărturii de nuntă - Idei de mărturii deosebite - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Mărturiile de nuntă sunt detalii importante, deoarece ele pot rămâne o amintire foarte plăcută pentru toți invitații tăi. Astfel, pentru a te asigura că alegi obiectele potrivite, trebuie să iei în considerare o serie de factori esențiali, care te pot ghida pe parcursul procesului de selecție. Așadar, este bine să cercetezi mai multe variante și posibilități, pentru a găsi cele mai bune opțiuni. Cu siguranță, dacă te vei inspira din câteva idei deosebite și originale, vei putea selecta mărturii speciale și unice pentru evenimentul tău!

Cuprins

1. Idei de mărturii pentru nuntă – Opțiuni originale și inedite

La nuntă, fiecare element din decor reprezintă un lucru semnificativ – toate obiectele de mici, medii și mari dimensiuni contribuie, în mod pozitiv, la crearea unei atmosfere de basm. Prin urmare, mărturiile fac parte din acest ansamblu estetic și trebuie alese în mod optim, pentru a se integra perfect în designul general. De aceea, este recomandat să îți îndrepți atenția către furnizorii potriviți, care să-ți ofere variante speciale, ieșite din comun și, bineînțeles, atractive din punct de vedere vizual. Pentru a reuși acest lucru poți consulta un portal precum Eventmarket, care îți pune la dispoziție o platformă ce conține numeroase tipuri de furnizori. Însă, înainte de a face acest lucru, iată câteva categorii pe care este bine să le iei în considerare, cu scopul de a descoperi ce anume preferi:

Plante și terarii

Plantele și terariile sunt mărturii care aduc natura mai aproape de invitații tăi – acestea pot fi amplasate, apoi, în orice spațiu preferat. Așadar, astfel de obiecte sunt și decorative, și utile ulterior – există o mulțime de modele aparte, care sunt create special pentru a fi așezate pe fiecare masă din locația ta de nuntă.

Dulciuri

Dulciurile sunt foarte apreciate de către toată lumea – din acest motiv, organizatorii optează frecvent pentru acest gen de mărturii. Fie că preferi să oferi bomboane sau macaroons, fie că vrei mici borcane umplute cu miere sau gem, cu siguranță acestea vor fi pe placul tău și al participanților la eveniment. Însă, spre deosebire de elementele decorative, care pot fi păstrate indefinit, dulciurile vor fi consumate și vor rămâne în amintirea invitaților datorită gustului apetisant.

Avantajele unei petreceri organizate acasă sunt următoarele: cheltuielile sunt mai reduse, cel mic va petrece ziua într-un mediu care îi este familiar, iar părinții vor avea la dispoziție toate cele necesare pentru îngrijirea sa. Pe de altă parte, familia va fi nevoită să se ocupe de toate aspectele legate de organizare: mâncare, băutură, aranjamente și așa mai departe.

Decorațiuni

Decorațiunile sunt printre cele mai folosite mărturii, deoarece sunt simplu de realizat și pot fi extrem de variate. Astfel, în funcție de tema petrecerii, ele pot fi utilizate pentru a aduce un avantaj considerabil decorului. O tematică specifică te va direcționa, cu ușurință, către alegerea ideală. De exemplu, o nuntă organizată în grădină, care are ca elemente de design plante și obiecte naturale, necesită aranjarea meselor în același stil – în acest caz, decorațiuni alcătuite din lemn, flori, nisip sau plante, sunt perfecte pentru un astfel de cadru.

Alegerea nu ar trebui să ridice probleme prea mari, ci să fie făcută în mod natural, după ce analizați o listă de localuri și îl descoperiți pe cel care oferă serviciile și meniul pe care vi-l doriți.

Fotografii

Din ce în ce mai multă lume preferă fotografii atunci când selectează mărturiile pentru nuntă. Fie că acestea sunt realizate prin intermediul unor cabine foto, fie că sunt imprimate înaintea nunții, folosind poze din arhiva voastră personală, în mod cert invitații tăi se vor bucura. De asemenea, poți opta pentru lipirea acestora pe un suport magnetic – este un mic accesoriu foarte util pentru aplicarea lor pe frigider, pe ușă sau pe alte suprafețe metalice.

Acestea sunt câteva posibilități pe care le poți pune în practică la nunta ta, fără prea mult efort – tot ce contează este să găsești furnizorii care să creeze modele pe gustul tău. Însă, dacă ești o persoană creativă și îți place să participi activ la proces, poți veni cu idei și inițiative îndrăznețe sau poți face chiar tu câteva elemente, pe cont propriu. Astfel, vei reuși să oferi mărturii speciale, personalizate, pe care toată lumea le va adora!

marturii nunta cu licheni

marturii nunta din plante suculente

idei de marturii nunta

marturii nunta bombonele

2. Mărturii pentru nuntă – Pe ce criterii te poți baza?

Înainte de a selecta mărturiile pentru nuntă, este recomandat să ai o listă de criterii de care să ții cont pe parcurs, atunci când vei descoperi variantele disponibile. Acestea te vor ghida și vor simplifica pașii care trebuie făcuți. Orice decizie poate fi luată mai ușor, dacă știi pe ce să te bazezi. Bineînțeles, în cazul în care ai deja în minte câteva opțiuni, ascultă-ți intuiția! Însă, dacă, totuși, nu știi de unde să pornești, iată o serie de factori pe care este bine să-i iei în calcul:

Tematica petrecerii

Designul general

Semnificația mărturiilor

Mesajul pe care vrei să-l transmiți

Funcționalitatea

Originalitatea

marturii nunta borcanase cu miere

idei cadouri invitati

mesaj in sticla pentru tematica marina

În concluzie, există multe categorii de mărturii pentru nuntă dintre care poți alege. Tot ce trebuie să faci este să cercetezi cu atenție mai multe alternative, pentru a vedea care sunt cele care îți plac cel mai mult. Ai încredere în ceea ce îți spune instinctul tău și îndrăznește să abordezi totul cu imaginație și creativitate!

Surse foto: Shutterstock.com

marturii nunta marturii deosebite