Cadouri pentru nuntași - aspecte de care trebuie să ții cont pentru a face cea mai bună alegere

Cadouri pentru nuntași - aspecte de care trebuie să ții cont pentru a face cea mai bună alegere - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Cadourile pentru nuntași (sau mărturiile de nuntă) sunt o componentă importantă a acestui mare eveniment. Deși în trecut mirii optau pentru alegeri clasice, tradiționale, în ziua de azi, fiecare cuplu își dorește să găsească o variantă cât mai originală, care să rămână pentru mult timp în memoria celor invitați și care să reușească să contribuie la acel vibe aparte al evenimentului.

Dacă și tu te numeri printre persoanele care își doresc să găsească mărturii de nuntă unice, perfecte pentru marele eveniment, vei afla din acest articol care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte de a lua alegerea, dar și câteva idei pe care le poți lua în considerare, în funcție de personalitatea voastra de cuplu.

Cuprins
  1. Aspectele pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a alege cadourile pentru invitații de la nuntă
  2. Idei de cadouri pentru invitații de la nuntă

Aspectele pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a alege cadourile pentru invitații de la nuntă

În primul rând, este important să alegi mărturii de nuntă care să se integreze perfect în decorul tematic sau stilul nunții. Spre exemplu, dacă organizați o nuntă în stil rustic, este necesar ca mărturiile să se asorteze cu restul elementelor decorative, să contribuie la formarea unui continuum vizual necesar pentru orice nuntă perfectă din punct de vedere estetic.

În al doilea rând, ar trebui să alegi mărturiile ținând cont de personalitatea voastră și de povestea voastră de dragoste. Astfel, dacă voi nu sunteți genul de cuplu care adoră să îngrijească plante și are numeroase plante în apartament, nu ar fi o alegere potrivită să le oferi invitaților mici plante. Gândește-te la aceste mărturii drept o ocazie perfectă de a comunica un mesaj despre voi, un mesaj care vrei să rămână întipărit în mintea invitaților.

Mai mult decât atât, este necesar să faci alegerea ținând cont și de invitații tăi. Spre exemplu, nu poți alege un cadou care să le bucure doar pe femei, iar pentru bărbați să nu fie deloc potrivit (și invers). Alege ceva care să fie potrivit pentru ambele sexe, dar și pentru fiecare vârstă.

nunta

Nu în ultimul rând, este nevoie să ai în vedere calitatea cadourilor. La fel cum îți dorești să alegi doar cei mai buni furnizori pentru decorațiuni, foto sau band-uri și DJ, este la fel de important să alegi un furnizor pentru mărturii care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Vestea bună este că pe platforma noastră vei găsi doar furnizori care oferă servicii de calitate, indiferent de cadourile pe care vei alege să le oferi.

Idei de cadouri pentru invitații de la nuntă

Așadar, ținând cont de aspectele enumerate mai sus, alegerea unor mărturii potrivite ar trebui să devină mai ușoară. Totuși, dacă ai nevoie de idei, iată câteva care sunt pe placul nostru:

  • Dacă sunteți un cuplu care adoră să petreacă timp în natură, să facă drumeții sau să meargă la mare, poți alege să oferi drept cadouri invitaților voștri plante micuțe, cum sunt cele din familia suculentelor. Ele sunt ușor de îngrijit și nu ocupă mult spațiu, fiind potrivite pentru majoritatea locuințelor. Un bonus este adus de faptul că plantele de acest tip sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic și vor reuși să înfrumusețeze localul ales.

  • Dacă sunteți un cuplu care pune preț pe elementele care bucură simțurile, poți oferi drept cadouri lumânări parfumate. Vei găsi în lista noastră de furnizori mulți producători care se ocupă cu această adevărată artă și-l vei putea alege pe cel care se pliază cel mai bine gusturilor tale. Avantajul adus de această opțiune constă în faptul că recipientul lumânărilor poate fi ales și personalizat astfel încât să fie potrivit cu tematica sau stilul nunții tale. Spre exemplu, pentru o nuntă elegantă, lumânările pot fi plasate în recipiente din cristal, iar pentru o nuntă în stil vintage, lumânările pot fi plasate în cești de porțelan cu ilustrații inedite.

  • Dacă sunteți un cuplu care alege să aibă un stil de viață cât mai verde și sustenabil și ați ales chiar să vă organizați nunta într-o manieră cât mai eco-friendly, cu siguranță îți dorești cadouri pentru nuntași la fel de sustenabile. O opțiune perfectă sunt săpunurile handmade, realizate doar cu ajutorul ingredientelor naturale, care pot fi personalizate cu numele vostru și data nunții sau cu un mesaj pe care vă doriți să îl transmiteți. Un bonus adus de acestea este reprezentat de faptul că le va demonstra tuturor invitaților că săpunurile naturale sunt foarte bune și poate vei reuși, în acest mod, să îi convingi și pe ei să facă o schimbare spre un stil de viață mai sustenabil.

locatie nunta

Ține cont de aceste aspecte înainte de a te hotărî în legătură cu cadourile pe care îți dorești să le oferi invitaților tăi în ziua cea mare și vei reuși să faci o alegere atât originală, cât și potrivită pentru eveniment.

Sursa foto: Shutterstock.com, Unsplash.com

cadouri marturii cadouri nunta idei marturii