TEMATICA DE BOTEZ - Amenajări moderne pentru petreceri de botez în tendințe

TEMATICA DE BOTEZ - Amenajări moderne pentru petreceri de botez în tendințe - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Este normal ca în momentul în care te pregătești să organizezi petrecerea de botez a fiicei sau a fiului tău, să îți dorești ca aceasta să fie extraordinară, de neuitat. Dacă vrei ca totul să iasă perfect, să fii pe deplin mulțumit de rezultatul petrecerii, atunci este obligatoriu să pui accent pe fiecare detaliu în parte.

Astfel, este indicat să alegi cu mare atenție tematica botezului și furnizorii de servicii pentru petrecere. Tematica trebuie să fie foarte potrivită, să fie personalizată sau aleasă în funcție de sexul copilului. Citește în continuare articolul, pentru a afla care sunt cele mai potrivite tematici moderne de botez pentru fete și băieți.

Cuprins

1. Botez tematic pentru fetița ta: două idei cu care nu vei da greș

În cazul în care ai o fetiță și îți dorești ca petrecerea de botez a acesteia să fie memorabilă, atunci este necesar să te gândești foarte bine la tipul decorațiunilor pe care le dorești la acest eveniment. Este foarte important să alegi cu mare grijă furnizorii de decorațiuni pentru botez, deoarece decorațiunile pot aduce un plus de farmec și vor crește, dacă sunt alese cu înțelepciune, memorabilitatea evenimentului.

botez fetite

Candy bar botez fetite

tort botez fata

candy bar botez fetita

candy bar botez fata

botez fetita decor

tematica botez fetita

aracada baloane botez

Iată două idei de tematici de botez pentru fetițe:

  • Regatul prințeselor

Această tematică este abordată foarte mult la petrecerile pentru copiii de sex feminin, așa că poți să te orientezi, cu încredere, în această direcție. În plus, fetițele se regăsesc adesea în prințesele din desene animate, iar alegerea unei tematici de acest fel va oferi un farmec aparte întregului eveniment.

Cu ajutorul unor elemente în culori pastelate, precum roz, galben sau verde, vei reuși să accentuezi mult tematica botezului. Bineînțeles, te vor ajuta și furnizorii pe care i-ai ales în planificarea decorului, astfel încât, rezultatul final să fie cel pe care ți-l dorești.

Toate decorațiunile de pe masă și din sală trebuie să inducă invitații în atmosfera de basm tipică acestei tematici. Astfel, este ideal ca fiecare element din sală să contribuie la această atmosferă, să aibă legătură cu tematica aleasă. Evident, trebuie să te asiguri că nu încarci vizual mult prea mult sala. Așadar, trebuie să existe un echilibru între elementele decorative.

Este indicat să ai în vedere și cadourile pentru invitați. Acestea pot avea, la rândul lor, legătură cu tematica aleasă.

  • Disco

Este normal să te bucuri enorm pentru nașterea copilului tău, motiv pentru care poți chiar să transformi petrecerea de botez într-un eveniment de neuitat pentru fiecare invitat în parte. Poți face acest lucru prin intermediul unei teme disco pentru botez.

Poți amplasa în toată sala globuri cu lumini disco, poți ruga invitații să se îmbrace în costume disco, închiriate sau achiziționate de către tine. Cu siguranța, atmosfera va fi de vis, iar ideea petrecerii de botez va fi foarte apreciată, în special de către copilul tău atunci când va crește și va vedea pozele și filmările video de la petrecere.

petrecere tematica

2. Două dintre cele mai frumoase tematici pentru petrecerea de botez a băiatului tău

Ideile pentru botez pot fi foarte diferite, însă, ceea ce este cel mai important este să alegi o tematică de botez care să reprezinte copilul și familia.

candy bar botez baiat

photo corner botez baiat

photocorner botez

botez tematica tropicala

tort botez

candy bar botez baietel

photocorner botez baiat

Amenajarea sălii este foarte importantă atunci când vine vorba despre o petrecere de o asemenea amploare, așa că este necesar să pui la punct fiecare detaliu în parte și să alegi un decor perfect.

Astfel, două dintre cele mai frumoase idei de botez pentru băieți din care te poți inspira sunt:

  • Roboți

De regulă, băieții iubesc tehnologia, așa că ideea petrecerii de botez poate fi construită în jurul roboților.

Poți achiziționa baloane cu roboți, roboți mari din carton și prăjituri cu roboți. Ia legătura cu firma de catering care se ocupă de meniul invitaților și roagă ca toate felurile de mâncare și dulciurile să cuprindă ideea petrecerii.

De asemenea, cadourile pentru invitați pot să fie reprezentate de roboți în miniatură, folosiți pe post de breloc și să includă numele celui mic și data evenimentului.

  • Retro

Ai iubit mult perioada copilăriei tale, cu tot ceea ce a cuprins aceasta? Dacă privești cu nostalgie către perioada anilor 1990, atunci este bine să alegi un botez tematic de tip retro.

Ai nevoie de costumații pentru toți invitații, de cel mai bun DJ sau trupă care să pună melodiile de succes ale acelei perioade și de o atmosferă pe cinste.

O astfel de tematică este foarte ușor de realizat, deoarece decorațiunile sunt reprezentate de obiecte vechi, foarte populare în trecut. Printre acestea, se poate număra telefonul cu fir și jucăriile vechi.

În cele din urmă, ia în calcul aceste idei de tematici pentru botez și alege-o pe cea care îți place cel mai mult. Încearcă să vii cu ceva inedit în timpul evenimentului pentru a-i surprinde pe invitați și pentru a te asigura că își vor aminti de botezul copilului tău și peste mulți ani de zile.

Sursă foto:Pexels.com, Pinterest.com

tematica botez tendinte petreceri