Cocktailuri nuntă - de ce acestea nu trebuie să lipsească niciodată de la un astfel de eveniment + sfaturi prețioase pentru o petrecere reușită!

Cocktailuri nuntă - de ce acestea nu trebuie să lipsească niciodată de la un astfel de eveniment + sfaturi prețioase pentru o petrecere reușită! - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

Nunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta, astfel că este necesar să pui din timp toate lucrurile la punct, pentru a te asigura că totul va decurge conform planului. Când vine vorba despre petrecerea ce are loc după ce vă uniți destinele, aceasta trebuie să fie punctul culminant al zilei, deci trebuie să îi acorzi o atenție deosebită.

Pentru că este, cu siguranță, o perioada stresantă din viața ta, este recomandat să te ocupi doar de gestionarea emoțiilor și să lași un wedding planner să se ocupe de absolut toate aspectele ce țin de petrecere, de la local și decorațiuni, până la catering și servicii foto-video. În ceea ce privește cocktailurile, ele sunt nelipsite de la orice nuntă, oferind acesteia un plus de elegantă și frumusețe.

Cuprins

1. Nuntă cocktail - Tema centrală a evenimentului sau o simplă băutură?

Atunci când îți planifici nunta, este necesar să ții cont de toate aspectele importante ce definesc petrecerea, astfel că tematica aleasă este extrem de importantă. Aceasta se alege în funcție de extrem de multe criterii, precum decorațiunile, mâncarea servită sau locația aleasă, deci toate trebuie gândite astfel încât să se completeze reciproc. Pentru că uneori timpul este scurt, stresul este prea mare sau pur și simplu simți că nu găsești toți furnizorii de care ai nevoie, poți apela cu încredere la Tulipr, platforma care te va pune în legătură cu cei mai buni furnizori pentru nunta ta. Dacă îți plac cocktailurile și vrei să le incluzi în eveniment, ai posibilitatea de a opta pentru două variante: fie alegi o temă specifică acestor băuturi, fie doar le introduci subtil la petrecere, cum se întâmplă pentru toate celelalte băuturi.

Ce înseamnă oare un cocktail party? Dacă alegi ca tema principală a petrecerii să fie una legată de această băutură, ai posibilitatea de a ține o recepție mai restrânsă, stilată, unde se prezintă constant diverse tipuri de cocktailuri, sau poți alege o petrecere relaxată, unde să introduci elemente exotice, transformând seara tuturor într-o “petrecere pe plajă”. Dacă alegi a doua variantă, cea mai sigură posibilitate este să cauți furnizorii perfecți pentru a găsi decorațiunile potrivite sau alte elemente ce vor determina invitații să exclame “wow” la finalul petrecerii.

cocktail bar evenimente

2. Idei de cocktailuri pentru nuntă - care sunt cele mai inspirate alegeri pentru o astfel de petrecere?

Când vine vorba despre ce cocktailuri să servești cocktail barul de la nunta ta, lista este foarte lungă, existând diverse rețete, care mai de care mai spectaculoase sau mai aspectuoase. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variată de băuturi, de la șampanie, whisky sau votcă, până diverse sucuri, rom sau gin, astfel că este necesar să încerci câteva dintre ele, pentru a te asigura că reprezintă exact ceea ce vei dori să le pui pe masă invitaților. Iată care sunt cele mai solicitate cocktailuri la orice petrecere:

Hugo - acesta este un cocktail destul de slab, extrem de potrivit pentru doamne, care îl vor aprecia cu siguranță. Se servește de regulă la începutul petrecerii, însă poți să îl oferi oricând pe parcursul recepției dacă vezi că este vedeta serii. Este o băutură ușoară, ce conține prosecco, soc, apă minerală, mentă și lămâie.

cocktail hugo

Hugo - Aperol Spritz - aceasta este o băutură dedicată atât doamnelor, cât și domnilor, întrucât, prin îmbinarea prosecco-ului cu aperol-ul și apă minerală, oferă invitaților tăi un cocktail fin, potrivit în orice moment al petrecerii.

cocktail aperol spritz

Negroni - Acesta este un cocktail mai dur, ce se bazează în mari proporții pe gin, Campari și Vermouth. Se adaugă ocazional o felie de portocală și gheață după gust.

La o nuntă vor exista întotdeauna copii, femei însărcinate sau pur și simplu persoane care nu consumă alcool, însă care nu doresc să fie total excluse din eveniment. Mai ales dacă optezi pentru o petrecere tematică, trebuie să iei în considerare și introducerea în meniu a câtorva cocktailuri non-alcoolice pentru oaspeții tăi. Dacă alegi să faci acest lucru, periclitezi distracția? Din contră! Prin introducerea câtorva băuturi fără alcool, vei mulțumi pe toată lumea, astfel că distracția va fi în toi.

De asemenea, este cunoscut faptul că cei mici imită ce văd la adulți, astfel că probabil toți părinții s-ar ține departe de barul cu cocktailuri, pentru a evita o eventuală ceartă cu aceștia. Poți opta pentru băuturi precum Cinderella - amestec de fructe, fulgi de gheață și sirop de grenadina, Virgin Pina Colada - suc de ananas, sirop de cocos, vanilie, gheață și frișcă, sau Mojito - mentă, suc de lime, apă tonică și gheață.

Așadar, dacă în viața ta urmează acest fericit eveniment, apelează cu încredere la o platformă cu ajutorul căreia vei găsi toți furnizorii de care ai nevoie pentru a avea o petrecere de neuitat. Optează pentru diverse tipuri de cocktailuri atât cu alcool, cât și fără, pentru ca toți oaspeții tăi să se simtă incluși.

Sursă foto:Pexels.com

cocktailuri nunta