Petrecerea burlăcițelor - Idei de organizare pentru o zi de neuitat

Petrecerea burlăcițelor - Idei de organizare pentru o zi de neuitat - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Petrecerea burlăcițelor este un prilej de distracție și un eveniment în cadrul căruia te poți simți extraordinar, împreună cu prietenele tale. Este un party organizat înaintea nunții, care sărbătorește schimbarea statutului tău oficial. Cu siguranță îți dorești să te distrezi pe cinste și să alegi cele mai bune idei pentru a crea un cadru deosebit și original, în care toată lumea să se simtă bine. Așadar, află toate detaliile despre cum se organizează o petrecere a burlăcițelor, în cadrul acestui articol!

Cuprins
  1. Idei pentru petrecerea burlăcițelor – Criterii de care trebuie să ții cont
  2. Idei de servicii pentru petrecerea burlăcițelor – Ce elemente nu trebuie să lipsească?

Idei pentru petrecerea burlăcițelor – Criterii de care trebuie să ții cont

Atunci când vrei să pui la punct petrecerea burlăcițelor, cel mai important este startul – punctul din care vei porni în elaborarea planului tău. Având atât de multe opțiuni la dispoziție, poate fi dificil să decizi care sunt soluțiile ideale pentru tine – de aceea, indiferent de moment, este bine să te bazezi pe câțiva factori esențiali, care te pot ghida în acest proces. Pentru a-ți da seama care este direcția perfectă, nu uita să ai în vedere următoarele aspecte semnificative:

  • Tematica

O petrecere tematică poate fi o idee excelentă pentru a te distra pe cinste cu prietenele tale! Puteți încerca diverse costume tematice, care să vă scoată din zona de confort și să vă transpună direct într-o poveste sau un context fantastic. Indiferent de preferințele estetice pe care le ai, important este ca totul să fie pe gustul tău. Dacă ai decis că vrei să te orientezi către o tematică deosebită, nu ezita! În mod cert, vă veți simți extraordinar! Însă, pentru a-ți face idee despre posibilitățile existente, studiază cu atenție mai multe variante. Cu tema potrivită, petrecerea burlăcițelor poate veni la pachet cu și mai multă distracție și voie bună decât la un party obișnuit!

  • Locația

Locația este un lucru pe care nu trebuie să-l ignori. Unele burlăcițe preferă să plece la mare sau la munte, într-un city-break sau într-un alt loc deosebit, iar altele preferă să aleagă un local, un club sau un spațiu aparte.

Gândește-te bine cum ai vrea să se desfășoare acest party și, în funcție de dorințele care îți apar clar în minte, vei putea decide care este locul ideal pentru ca acestea să se manifeste în direcția optimă. Tot ce contează este să fii fericită cu alegerea pe care ai făcut-o!

  • Invitații

Lista cu invitați nu va fi dificil de realizat – cel mai probabil, vei vrea să ți se alăture fete și femei, prietene sau rude, cu care ai o relație frumoasă. Însă, tu ești cea care decide numărul lor – așadar, dacă acesta este mai mare, va trebui să notezi pe o hârtie pe cine vrei să inviți și, bineînțeles, să le comunici data și să verifici disponibilitatea lor.

  • Organizarea propriu-zisă

Organizarea propriu-zisă poate fi simplă în cazul în care vrei să faci o petrecere basic – totuși, dacă ai planuri mărețe și vrei să optezi pentru un party de burlăcițe ieșit din comun, poate fi necesar să apelezi la serviciile unor organizatori de petreceri, care să-ți ofere cele mai bune sfaturi în acest sens.

petrecerea burlacitelor

petrecere a burlacitelor tematica

bachelorette party

petrecerea burlacitelor in limuzina

idei petrecerea burlacitelor

halate petrecerea burlacitelor

burlacite in bar

idei de orgaizare petrecerea burlacitelor

petrecere in limuzina

coronite de flori

fumigene colorate

halate burlacite

prietene bune in pat

tatuaje burlacie

confetti

confetti si sampanie

petrecerea burlacitelor la piscina

all black dresscode

fete la petrecere

fete costumate

petrecerea burlacitelor in apartament

relaxare spa

burlacie

Idei de servicii pentru petrecerea burlăcițelor – Ce elemente nu trebuie să lipsească?

În plus, poți opta, pentru diverse mijloace de entertainment, care să aducă un plus de savoare petrecerii tale – te poți orienta către dansatori, crearea unor tatuaje temporare, momente de stand-up comedy sau orice fel de invitați suplimentari, care să-ți ofere o experiență cu adevărat memorabilă!

De asemenea, în cazul în care vrei să rămâi cu amintirile imortalizate în mod profesionist, poți selecta un fotograf care să vă facă o ședință foto memorabilă. Bineînțeles, dacă stabiliți un astfel de shooting, nu trebuie să lipsească make-up artist-ul potrivit, care să te ajute să ai o apariție de senzație în această seara unică! Cercetează platforma Tulipr, pentru a găsi toți furnizorii de care ai nevoie!

sampanie cu vata de zahar

coronite bridesmaid

halate personalizate petrecerea burlacitelor

bride to be

accesorii petrecerea burlacitelor

cadouri petrecerea burlacitelor

fete care beau vin

În concluzie, petrecerea burlăcițelor este un moment frumos, care va rămâne în memoria tuturor, chiar și după mulți ani! Pentru a te asigura că vei obține cele mai de preț amintiri, organizează totul exact așa cum îți dorești, fără a face compromisuri! Este petrecerea care celebrează o nouă etapă, dar și faptul că ai un grup de fete care sunt alături de tine în cele mai importante momente ale vieții tale!

Surse foto: Pixabay.com, Shutterstock.com

petrecerea burlacitelor