Petrecere surpriză - calea către un eveniment de neuitat!

Petrecere surpriză - calea către un eveniment de neuitat! - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Larisa la

O petrecere surpriză este un eveniment pe care oricine trebuie să îl experimenteze cel puțin o singură dată în viață. De aceea, organizarea este una extrem de importantă, mai ales dacă vrei ca cel drag ție să se bucure de moment și să rămână cu amintiri de neuitat. Indiferent dacă urmează să organizezi o astfel de petrecere pentru iubita sau iubitul tău, unul dintre părinți, copii, o rudă apropiată sau un prieten, trebuie să te asiguri că fiecare detaliu este bine pus la punct.

Cuprins

1. Idei de petreceri surpriză - sfaturi pentru un eveniment unic

idei petrecere surpriza

Primul lucru de care trebuie să ții cont este persoana căreia urmează să îi pregătești petrecerea surpriză. Gândește-te la lucrurile care îi plac și pasiunile pe care le are. De exemplu, dacă vrei să organizezi un astfel de eveniment pentru iubita ta, iar ea are o personalitate mai excentrică, poate vrei să alegi o temă sofisticată, de lux, în care să integrezi, la final, artificii de exterior. În cazul în care petrecerea este pentru un membru al familiei, poate îți dorești un cadru mai intim și mai restrâns. Mai mult decât atât, poți organiza o seară deosebită chiar și pentru șeful sau șefa ta ori unul dintre angajați, dacă te numeri printre antreprenorii care își apreciază și răsplătesc personalul.

De asemenea, dacă vrei să planifici o petrecere interesantă, te poți gândi la o tematică aparte, decorațiuni cât mai impresionante, muzică pe placul tuturor, mâncare și locație inedite. Toate acestea trebuie să se integreze într-un buget, așadar, este important să îl stabilești înainte de a vorbi cu furnizorii de servicii la care apelezi. Mai mult decât atât, data petrecerii trebuie să fie stabilită, fără ca sărbătoritul sau sărbătorita să își dea seama de planurile tale. Nu uita că totul este o surpriză, așa că este esențial să fii cât mai discret. Nu în ultimul rând, stabilește lista de invitați.

Fiecare detaliu este important, iar în alegerile tale, de la mâncare, băuturi, local, până la decorațiuni și elemente surpriză, trebuie să te bazezi pe serviciile unor colaboratori serioși pentru a te asigura că totul este un succes. De aceea, ai nevoie de o platformă care să te ajute în găsirea celor mai buni furnizori.

2.Organizarea unei petreceri surpriză - detaliile pe care trebuie să le iei în considerare

organizare petrecere surpriza

După ce ai stabilit data evenimentului și invitații, trebuie să te gândești la locul în care petrecerea surpriză se va desfășura. Astfel, furnizorii de localuri îți stau la dispoziție cu restaurante, cluburi, baruri, hoteluri, hambare și multe altele. Dacă ai nevoie de mese, scaune, veselă sau mobilier, serviciile de logistică îți vor satisface toate nevoile.

De asemenea, pentru că decorațiunile sunt extrem de importante, ele trebuie să fie pe gustul sărbătoritului, dar și conform temei alese. De aceea, cu ajutorul unei platforme care dispune de o mulțime de furnizori, ai oportunitatea de a găsi exact ce ai nevoie. Toate acestea se datorează faptului că poți completa un formular care ajunge la toți colaboratorii existenți în baza de date, conform criteriilor stabilite de tine.

Pentru organizarea unei petreceri surpriză trebuie să ai cât mai multe idei ingenioase care să surprindă. De exemplu, un photo corner poate reprezenta ocazia perfectă pentru ca amintirile să fie imortalizate. De asemenea, furnizorii foto și video îți pot pune la dispoziție cabină foto, oglindă pentru selfie-uri personalizate și multe altele.

Nu uita de muzică! Poți apela la band-uri sau DJ care să vă transpună într-o atmosferă cu adevărat specială. Fie că apelezi la o trupă de jazz, soliști, instrumentiști sau trupe de cover, ai siguranța că toți invitații se vor distra pe cinste! Nu în ultimul rând, cateringul este un detaliu foarte important care trebuie stabilit din timp. Poți opta pentru candy bar, bufet suedez, băuturi artizanale, mâncăruri cu specific românesc, libanez, mexican, grecesc sau orice crezi că este potrivit temei alese de tine!

Organizarea tuturor acestor detalii este destul de obositoare, iar contactarea fiecărui furnizor în parte poate dura foarte mult sau pot apărea diverse probleme neprevăzute. De aceea, pentru a avea un eveniment cât mai bine pus la punct, este indicat să contactezi o platformă care să facă legătura dintre tine și furnizori, simplu și rapid!

Așadar, ia în considerare sfaturile de mai sus și ai garanția că vei organiza o petrecere surpriză așa cum ți-ai dorit, iar invitații nu vor fi dezamăgiți!

Sursă foto: Shutterstock.com

petrecere surpirza