Idei de candy bar pentru nuntă sau botez – Află care sunt cele mai bune opțiuni!

Idei de candy bar pentru nuntă sau botez – Află care sunt cele mai bune opțiuni! - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Candy bar-ul este un element extrem de apreciat la un eveniment, deoarece aduce un strop de culoare, dar și multe bunătăți, într-un singur loc! Fie că organizezi un botez, fie că ai în plan o nuntă, este obligatoriu să ai un astfel de element, de care se vor bucura toți invitații tăi. Însă, pentru a avea un candy bar bine pus la punct, este important să alegi dulciuri potrivite pentru toate gusturile, care să fie delicioase și să se integreze perfect în designul estetic al întregului aranjament stilistic.

Cuprins

1. Idei pentru candy bar – Pe ce criterii te poți baza?

Candy bar-ul poate influența major atmosfera evenimentului, datorită specificului său – este colorat, dulce și accesibil pe toată durata petrecerii. Dacă este creat într-un mod inedit și original, cu siguranță invitații vor fi atrași de acest mic loc feeric și apetisant! Totuși, pentru a putea alcătui un design special, este esențial să ai în vedere o serie de variante pe care le poți aborda. În funcție de preferințele tale, dar și de caracteristicile temei principale, te poți orienta către o direcție sau alta, ținând cont de toate detaliile. Culorile folosite sunt foarte importante, deoarece au rolul de a oferi un aspect personalizat, care să se încadreze perfect în cadrul estetic general. Figurinele sunt o altă oportunitate de a-ți lăsa imaginația să zburde – acestea pot fi realizate din marțipan, ciocolată, jeleu sau orice alte ingrediente care sunt destul de rezistente încât să-și mențină forma pe tot parcursul serii. Însă, pentru decor se pot folosi și diverse accesorii și mici decorațiuni care pot avea un efect vizual senzațional.

Ce culori și figurine sunt potrivite pentru botez?

De exemplu, dacă organizezi un botez pentru un băiețel, poți experimenta cu o serie de culori specifice (albastru, verde, bleumarin, etc.) sau, dimpotrivă, poți testa și alte variante cromatice, ieșite din comun. În cazul în care sărbătorești botezul unei fetițe, îți poți îndrepta atenția către nuanțe de roz, roșu, lila sau magenta. De asemenea, ai libertatea de a alege figurine aparte – animale, bebeluși, păpuși, zâne, ursitoare, biberoane, suzete, fundițe, botoșei etc.

Ce culori și figurine sunt potrivite pentru nuntă?

Nunta este o ocazie ideală pentru a-ți pune în aplicare cele mai îndrăznețe idei – dacă ai în minte un anumit decor, nu renunța la dorințele tale! În mod cert vei găsi furnizori care să-ți pună la dispoziție tot ceea ce îți imaginezi. Pentru a putea studia toate variantele disponibile, poți apela la o platformă utilă, precum Eventmarket, care îți pune la dispoziție mai mulți furnizori, dintre care să poți alege. Candy bar-ul pentru nuntă poate fi creat cu ajutorul unor elemente care să fie conforme cu tema nunții. Poți selecta prăjituri cu diverse modele, brioșe, macarons, acadele și figurine speciale (cu flori, cu fructe, cu inimioare, cu litere, etc.). Însă, pentru a putea obține toate detaliile pe care ți le dorești, trebuie să apelezi la servicii care să ia în considerare toate ideile tale și să găsească soluțiile potrivite pentru a le materializa, exact așa cum vrei.

Așadar, sunt multe criterii pe care le poți lua în considerare, dacă știi care sunt nevoile tale. Ia în calcul designul, dar nu uita să ai în vedere și gustul tuturor dulciurilor – găsește un echilibru de arome, în așa fel încât toți invitații să se simtă bine. Încearcă să alegi atât variante dulci, cât și opțiuni cu mai puțin zahăr, pentru a mulțumi pe toată lumea.

2. Idei de candy bar – Exemple de amenajări

În cazul în care nu ai niciun punct de pornire și nu știi exact ce îți dorești, poți cerceta o serie de exemple care să te ghideze în acest sens. Este recomandat să studiezi cu atenție diferite tipuri de decor, pentru a putea alcătui un plan coerent și bine pus la punct. Astfel, poți găsi surse de inspirație utile, care să-ți dea câteva idei de amenajare pentru a realiza un candy bar perfect, care să fie pe măsura așteptărilor tale. Iată exemple din care poți selecta elementele preferate:

idei de candy bar botez

candy bar rustic outdoor

candy bar pentru fete

candy bar pe piscina

candy bar in culori pastel

ladite de lemn pentru candy bar

candy bar pentru fetite

candy bar cu tematica roz mov

tort de prezentare

briose cu turta dulce

candy bar in culori aprinse

În concluzie, nu este dificil să ai un candy bar senzațional! Tot ce trebuie să faci este să-ți faci o listă cu toate lucrurile pe care vrei să le incluzi, ținând cont de toți factorii – diversitate, culoare, sortimente, design, arome și aranjament. Cu siguranță vei reuși să creezi un loc original, de care să se bucure toți invitații tăi!

Surse foto: Shutterstock.com

candy bar nunta botez