Coregrafia pentru dansul mirilor nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri! Află ce soluții ai la dispoziție

Coregrafia pentru dansul mirilor nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri! Află ce soluții ai la dispoziție - Tulipr.ro
#Articole / Scris de Ioana la

Dansul mirilor, cunoscut și sub denumirea de valsul mirilor sau valsul miresei, este unul dintre cele mai importante momente ale unei nunți și îți oferă o oportunitate atât de a forma noi amintiri împreună cu viitorul tău soț, amintiri pe care le veți prețui în viitor, cât și de a le oferi celor invitați șansa de a lua parte la un moment cu adevărat special, care are potențialul de a le „face pielea de găină”.

Totuși, care este cea mai recomandată modalitate prin care poți învăța coregrafia și, cel mai important, cum alegi tipul coregrafiei?

Cuprins
  1. Dansul mirilor - ce opțiuni ai pentru a învăța coregrafia?
  2. Coregrafie simplă sau complexă - ce alegi pentru dansul mirilor?

Dansul mirilor - ce opțiuni ai pentru a învăța coregrafia?

După cum cu siguranță știi deja, pentru a reuși să ai o nuntă exact cum ai visat, este esențial să colaborezi cu cei mai potriviți furnizori de servicii. Același lucru este valabil și când vine vorba de învățarea coregrafiei pentru dansul mirilor. Dacă îți dorești să reușești să creezi un moment cu adevărat special, este necesar să colaborezi cu un profesor, cu dansatori sau cu o școală de dans. Învățând coregrafia cu ajutorul unui profesor, vei avea parte de o coregrafie unică, aliniată perfect cu dorințele și experiența voastră. Acest lucru vă va garanta faptul că în momentul în care privirile tuturor invitaților vor fi asupra voastră, veți reuși să aveți un dans spectaculos.

coregrafie dansul mirilor

O altă opțiune pe care o ai la dispoziție, dar pe care nu o recomandăm, este să încerci să înveți o coregrafie de pe internet. Această variantă are nenumărate dezavantaje, precum:

  • Lipsa originalității, coregrafia nefiind personalizată pentru personalitatea voastră de cuplu.

  • Nu vei avea parte de sfaturi bazate pe felul în care vă descurcați, ci sfaturile vor fi unele generice, care probabil nu se vor aplica în cazul vostru.

  • Există posibilitatea ca pentru melodia pe care ți-o dorești pentru acest moment să nu existe o coregrafie bine pusă la punct, ceea ce înseamnă ca vei fi nevoită să renunți la melodia pe care o preferai.

dansul mirilor

Dacă alegi un band pentru nuntă, asigură-te că ai comunicat melodia pe care ai ales-o pentru dansul mirilor, astfel încât trupa să o poată interpreta live, fără cusur.

Coregrafie simplă sau complexă - ce alegi pentru dansul mirilor?

Când vine vorba de alegerea propriu-zisă a coregrafiei, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Dacă vei alege să colaborezi cu un profesor de dans cu experiență, acesta te va putea ghida în direcția potrivită. Iată lucrurile pe care este necesar să le ai în vedere:

  • Experiența de dans

Tu și viitorul tău soț sunteți persoane care dansează mereu la petreceri sau preferați să stați la o masă și să discutați? Persoanele care sunt experimentate chiar și în dansurile „de club”, vor putea învăța mult mai ușor o coregrafie complicată, comparativ cu persoanele care nu au dansat aproape deloc în viața lor.

idei dansul mirilor

  • Timpul pe care îl aveți la dispoziție

Cât timp a mai rămas până la marele eveniment? Cu cât această durată este mai îndelungată, cu atât poți alege o coregrafie mai spectaculoasă. Bineînțeles, contează mult care este ritmul vostru de învățare și cum vă veți descurca la repetiții, însă, dacă nu sunteți presați de timp, cu siguranță veți ajunge acolo unde vă doriți.

  • Melodia pe care o dorești

Deși majoritatea pieselor vor permite atât alegerea unei coregrafii simple, cât și a unei coregrafii complexe, anumite ritmuri sunt potrivite doar pentru o coregrafie complexă, respectiv una simplă. Aici va interveni și experiența instructorului care, în funcție de melodia pe care o alegi, experiența voastră și perioada rămasă până la nuntă, va crea o coregrafie specială pentru voi, care să se potrivească perfect cu melodia.

artificii dansul mirilor

Ține cont de aceste aspecte înainte de a face alegerea finală în legătură cu o anumită coregrafie și amintește-ți că acest moment va rămâne pentru totdeauna în amintirea voastră. Știm că organizarea unei nunți poate fi extrem de dificilă și dansul mirilor are șansa de a ajunge la finalul listei de priorități, dar, încearcă să te ocupi din timp de acesta pentru a nu avea vreun regret mai târziu. Nu uita de faptul că poți contacta un wedding planner care să te ajute cu organizarea și să îți mai elibereze lista de taskuri. care îți dorești să le oferi invitaților tăi în ziua cea mare și vei reuși să faci o alegere atât originală, cât și potrivită pentru eveniment.

Sursa foto: Shutterstock.com, Unsplash.com

dansul mirilor coregrafie cursuri dansul mirilor