Virtual Event Planner

Virtual Event Planner - Tulipr.ro
#Materiale / Scris de Ioana la

Urmeaza evenimentul cel mare si ai inceput organizarea lui? Cu siguranta, ca si noi, te lovesti de o multime de aspecte pe care nu le stii, sa nu mai vorbim de cantitatea coplesitoare de detalii pe care trebuie sa le ai in vedere.

Cele mai multe dintre noi alegem sa ne organizam singure nunta, poate tocmai din dorinta de a ne pune amprenta personala asupra intregului eveniment.

Ce-ar fi daca ai putea sa ramai in controlul intregului proces, dar sa primesti putin ajutor pe parcursul lui? Ca si cand te-ai sfatui cu o prietena buna, dar prietena este un event planner cu experienta si stie tot ce tu nu stii.

Iti punem la dispozitie pachetul Virtual Event Planner la 399 LEI.

Poate ca a fost o perioada dificila si pentru tine, asa ca foloseste EventMarket25 pentru un discount de 25% la achizitionarea pachetului.

Ce presupune:

  • 5 ore de intalniri online alocate oricum si oricand pe parcursul organizarii evenimentului
  • Discutii preliminare pentru identificarea nevoilor si a aspectelor critice unde ai nevoie de sprijin 
  • Sugestii pentru stabilirea tematicii si a eventualelor elemente de decor cheie
  • Consultanta in intelegerea bugetului si a alocarii acestuia, precum si a modalitatilor eficiente de a reduce anumite costuri
  • Recomandari in procesul de selectie a furnizorilor
  • Tips & tricks si alte sfaturi importante pentru un eveniment reusit

In final un virtual event planner joaca rolul de consultant in organizarea evenimentului, in timp ce partea logistica si de coordonare ramane tot in seama ta.

Inscrie-te la contact@eventmarket.ro.

event planner organizare nunta consultanta