EVOBRAND

EVOBRAND este prima Agentie full-service din Craiova şi Oltenia, ce asigura organizare de evenimente...

DESCRIERE

EVOBRAND este prima Agentie full-service din Craiova şi Oltenia, ce asigura organizare de evenimente corporate si private, servicii complete de publicitate, marketing si PR, spectacole publice si scenotehnica completa.

EVOBRAND initiaza si gestioneaza campanii de promovare media pe toate canalele media la nivel local si national, oferind cele mai noi concepte in publicitate si solutii creative de implementare a acestora.

Pentru că lucrurile trebuie facute bine. Pentru ca intotdeauna se poate face mai mult si mai bine. Pentru ca intotdeauna de azi pana maine se mai poate invata inca ceva.

De aceea, suntem pregatiti sa oferim clientilor nostri servicii integrate, de la strategie si creatie, pana la productie, dezvoltare sau implementare.

Cu peste 100 de artisti si formatii in portofoliul sau, EVOBRAND a devenit una dintre cele mai cautate agentii de evenimente din Romania.

Va asteptam la o cafea, sa facem planuri optimiste de viitor, in care imposibilul o sa devina posibil. E simplu … cei mai buni ii aleg pe cei buni. Ne place sa evoluam continuu.

De aceea suntem EVOBRAND.

SERVICII OFERITE

Corporate event planner, Agenții, Organizatori petreceri

ADRESA

Craiova, județul Dolj
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.