IDYLLIC Events

IDYLLIC Events este un proiect conceput din dragoste pentru frumos și pasiune pentru evenimente reușite....

DESCRIERE

IDYLLIC Events este un proiect conceput din dragoste pentru frumos și pasiune pentru evenimente reușite. Pentru noi evenimentele sunt momente ce generează amintiri minunate de păstrat la suflet, iar misiunea noastra este să creem o zi idilică, după cum spune și numele, printr-un proces rafinat de creație, proiectare, planificare, coordonare, producție și styling.

Sunt fericiti să avem în echipa noastra mulți oameni talentați și implicați alături de care să putem realiza in-house intreg segmentul de producție: design floral, candy bar, tort, papetărie, logistică și decorațiuni. Abordarea full-service și atenția noastră pentru detalii nu lasă niciun element al evenimentului neșlefuit. Astfel, visul tău evoluează într-o creație ce se bucură de direcție artistică și planificare meticuloasă. Ne implicăm cu tot sufletul ca fiecare eveniment să fie un succes și, astfel, tu să poți savura fiecare moment pe deplin.

Ne definesc: pasiunea, implicarea, atenția pentru detalii.
Modul de lucru: organizat, detaliat, calculat, bugetat, creativ, pozitiv și constant comunicativ.

Ne inspiră cel mai mult: călătoriile, natura, design-ul de interior, dragostea de familie, oamenii fericiți.

SERVICII OFERITE

Scaune, Wedding planner, Flori naturale, Mese, Corporate event planner, Agenții, Photo corner, Organizatori petreceri, Decoruri tematice, Mobilier și accesorii exterior, Farfurii suport și veselă

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.