enRose

enRose e mai mult decât o poveste. E o stare, un stil, o experiență, toate regăsite în design-ul floral....

DESCRIERE

enRose e mai mult decât o poveste. E o stare, un stil, o experiență, toate regăsite în design-ul floral. Livrăm zâmbete și emoții cu fiecare piesă pe care floriștii noștri o realizează cu pasiune.

Pasiunea pentru designul floral și atracția față de aerul chic specific franțuesc, accentuate printr-o eleganță discretă și o doză de creativitate, conturează firesc povestea enRose. De fapt, enRose e mai mult decât o poveste. E o stare, un stil, o experiență, toate acestea regăsite în conceptele de design floral și de eveniment.
Ca partener de încredere, enRose îți este alături și caută să te cunoască cât mai bine, oferindu-ți consultanță și servicii personalizate de calitate incontestabilă pentru cele mai importante evenimente din viața ta.

Designul floral marca enRose însuflețește și sensibilizează orice spațiu prin îmbinarea de forme, finisaje și nuanțe, în buchete sau aranjamente florale adaptate dorințelor tale. Și pentru că ne dorim să fim mai aproape de tine, dăruindu-ți un strop de prospețime și culoare în fiecare zi a vieții tale, îți poți comanda preferatele direct din Online Shop.

Un alt element important țesut în jurul enRose este designul de eveniment, care presupune integrarea meticuloasă a elementelor din povestea ta într-un concept inedit. Suntem alături de tine pentru a da naștere unor ocazii speciale, luând în considerare toți factorii care dau farmec unui eveniment.

Sub semnătura enRose – fait sur mesure – visurile și ideile tale prind viață!

SERVICII OFERITE

Scaune, Wedding planner, Flori naturale, Agenții, Photo corner, Decoruri tematice

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.