Kron Event Center & Event Decoration

Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor de mai bine de 6 ani, astfel incat acest domeniu ne...

DESCRIERE

Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor de mai bine de 6 ani, astfel incat acest domeniu ne este foarte drag si apropiat. Inca de la inceput, am facut in asa fel incat cuplurile de miri sa fie capabile sa atinga unicitatea in ziua lor speciala, creand un eveniment magic fara un buget enorm, adaugand accente personale care sa ii reprezinte.

Pentru a organiza cu stil o nunta frumoasa va trebui ca impreuna sa transpunem viziunea si ideile voastre care sa va reflecte personaliatatea, gusturile si dorintele.
Imaginati-va cum ati vrea sa arate nunta perfecta… este punerea in scena a unei gradini insorite, a culorii favorite, a anotimpului preferat, a unei flori? Aceasta viziune este puncul de pornire pentru ziua cea mare, trebuie sa fie ziua care spune ceva despre voi , mireasa si mire, cum v-ati cunoscut si ati format un cuplu, ideile care va reflecta personalitatea, gusturile si stilul. Este important sa aveti aceeasi viziune si daca este necesar, sa fiti de acord sa faceti compromisuri, pentru a avea o zi in care sa va simtiti ambii speciali.

SERVICII OFERITE

Wedding planner, Restaurant, Corporate event planner, Decorațiuni, Localuri, Organizatori petreceri, Decoruri tematice, Corturi, Organizatori evenimente

ADRESA

Ghimbav, județul Brașov

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.