Bucharest 2Night - Party Planning Services

Bucharest 2Night este o companie de divertisment cu sediul în București, responsabilă cu planificarea...

DESCRIERE

Bucharest 2Night este o companie de divertisment cu sediul în București, responsabilă cu planificarea serviciilor de petreceri publice si private, incepand din 2016.
Evenimentele private organizate pot fi: petreceri de burlaci si burlacite, tururi de baruri, zile de nastere inedite, seri de petreceri VIP, team-buildinguri și consultanta personalizata.
Cele mai populare evenimente publice sunt tururile saptamanale de baruri, in fiecare vineri si sambata, in Centrul Vechi al Bucurestiului.
Căutând întotdeauna să ofere servicii excelente la preturi accesibile si promovand turismul local, Bucharest 2Night este o alegere excelentă pentru orice eveniment de divertisment in Bucuresti sau Cluj.
Calitatea serviciilor este dovedita prin Premiile cu Certificate de Excelență în 2019 și 2018 de catre Tripadvisor si recenziile excelente pe Google (4.9/5*) din peste 500 de activitati publice si private organizate pana in prezent, pentru peste 7500 de clienti satisfacuti.
Inovatia, calitatea, devotamentul si o cunoastere exceptionala a vietii de noapte din Bucuresti ne reprezinta in orice context.

SERVICII OFERITE

Corporate event planner, Agenții, Organizatori petreceri

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.