Cremeria Emilia Events

Din dragoste pentru înghețata autentică italiană, echipa noastră a dezvoltat conceptul Gioelia Cremeria...

DESCRIERE

Din dragoste pentru înghețata autentică italiană, echipa noastră a dezvoltat conceptul Gioelia Cremeria Events, prin care tu poți să aduci diferite deserturi create de noi la evenimentul tău special.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o aniversare în familie, sau un eveniment corporate, ori cu valențe artistice, ne pliem pe dorințele și nevoile tale pentru a-ți asigura succesul la capitolul Sweet Corner.

Complet artizanale, preparate pe moment și extrem de cremoase. Cu arome de fructe, ciocolată, nuci… O selecție amplă pentru toate gusturile.

Alegeți dintre Bicicleta Piccolina (2 gusturi de înghețată), este elementul perfect la o petrecere intimă, de mici dimensiuni, unde dorești să surprinzi invitații cu ceva delicios, Bicicleta Katerina (4 gusturi de înghețată), cu un design frumos, va fi în centrul atenției la petrecere.

Și Bicicleta Classica (6 gusturi de înghețată) care aduce acel ceva special indiferent de ocazie, transformând momentul într-unul și mai memorabil.

Pe lângă delicioasa noastră înghețată, puteți alege, de asemenea, torturi cu înghețată și torturi cu semifreddo, precum și deserturi în pahare mici și elegante, cu un gust rafinat.

SERVICII OFERITE

Candy bar, Ice cream van, Vans & Stations

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.