Buftea Events

Organizam evenimente memorabile! Gazduim evenimente private, sociale si corporate, incepand de la...

DESCRIERE

Organizam evenimente memorabile!

Gazduim evenimente private, sociale si corporate, incepand de la corturi situate pe marginea lacului Buftea pana la studiouri de inregistrare si platouri de filmare.

Totodata echipa noastra va oferă soluții integrate de event planning care îndeplinesc si cele mai exigente cerințe.

Bazandu-se pe o expertiza vasta, Buftea Events poate organiza evenimente precum: conferinte, receptii, gale, evenimente corporate, nunti, botezuri si alte evenimente private.

Studio 25
Acest cort va ofera o vedere panoramica asupra lacului Buftea, fiind inconjurati de un decor feeric de poveste, format din voaluri albe si candelabre maiestuoase.
Avand o suprafata interioara de 1050 m2 si o terasa de 150 m2, acest cort are o capacitate maxima de 450 de locuri. Locatia este disponibila pentru evenimente incepand din luna aprilie pana in octombrie.

The Dom
Domul este piesa noastra de basm, desi este cea mai mica dintre locatii, avand o capacitate maxima de 250 de persoane. Situat in mijlocul naturii si cu acces pe pontonul lacului Buftea, Domul va transporta oaspetii departe de zumzetul vietii cotidiene, intr-o lume de poveste. Acesta este cadrul ideal pentru a oferi evenimentului dumneavoastra o atmosfera romantica de neuitat.

Studio 7
Studioul 7 este un fost platou de filmare, ceea ce il face sa fie un spatiu unic prin versatilitate de care dispune. Echipa noastra de decoratiuni si scenografie va sta la dispozitie pentru a crea orice tip de decor

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Ice cream van, Localuri, Decoruri tematice, Outdoor, Catering, Wedding catering

ADRESA

Buftea, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.