Maggies Ranch

Maggie’s Ranch este un resort cu specific western ce îmbină perfect relaxarea, serviciile de calitate și...

DESCRIERE

Maggie’s Ranch este un resort cu specific western ce îmbină perfect relaxarea, serviciile de calitate și activitățile în natură.

La doar 25 km de Brasov și 178 Km de Bucuresti ajungeți într-un loc minunat, dedicat vouă, celor care vă doriți o petrecere înconjurați de natură intr un cadru desprins parca din filmele Western.

Cu un design deosebit, departe de zgomotul orașului, la marginea pădurilor ce cuprind Bucegii și Piatra Craiului surprindem invitatul prin spațiile interioare ce sunt puternic ancorate în natură având pereți întregi deschiși către grădină sau munte. Petrecerile organizate la MAGGIE’S EVENTS vor fi despre emoție, trăiri frumoase și aminiri de neuitat.

MAGGIE’S EVENTS vă oferă tot ajutorul necesar pentru planificarea nunții: concept eveniment, decorare spațiu, chiar și un zbor magnific cu balonul cu aer cald în minunata Transilvanie.

Spațiul de evenimente poate găzdui până la 200 de invitați, plus staff. Locația beneficiază de toată logistica necesară organizării petrecerii voastre.

Pentru workshop-uri sau teambuilding-uri oferim o sală de conferințe cu toate dotările necesare: videoproiector și ecran, flipchart, wi-fi, boxe de laptop și lumină naturală. Îți stăm la dispoziție pentru a planifica și organiza evenimentul tău împreună, croit pe măsura așteptărilor tale.

SERVICII OFERITE

Restaurant, Localuri, Hotel, Sală de conferință

ADRESA

Râșnov, județul Brașov

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.