Hotel Ramada Sibiu

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri...

DESCRIERE

Hotelul Ramada Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala si de Piata Mare. Proprietatea ofera acces WiFi gratuit si pune la dispozitie un centru de fitness si un centru mare de conferinte.

Hotelul Ramada Sibiu are un lift cu vedere panoramica la Centrul Vechi. De asemenea, acest hotel elegant include Restaurantul Atrium si 2 baruri cochete. In fiecare dimineata, oaspetii pot savura un mic dejun variat tip bufet.

Hotelul se afla la 2 minute de mers pe jos de Teatrul National Radu Stanca si la doar 5 minute de Catedrala Sfanta Treime, Podul Minciunilor si Muzeul de Istorie. Faimosul Muzeu Bruckenthal este situat la o plimbare de 10 minute de proprietate.
In momentele noastre cele mai fericite vrem sa fim alaturi de cei dragi noua. Alege una dintre locatiile hotelului Ramada Sibiu pentru a arata familiei si prietenilor tai cat ii pretuiesti.
O nunta sau un botez reprezinta un moment deosebit in viaţa fiecaruia, de aceea am conceput special pentru dumneavoastra o gama larga de servicii care sa va asiste in reusita unui eveniment cu adevarat memorabil.
Fie ca aniversezi o fumoasa varsta sau vrei sa iti celebrezi noul membru al familiei noi suntem aici sa iti oferim cele mai bune servicii. Pentru oaspetii care doresc o ambianta exclusivista, Hotel Ramada Sibiu pune la dispozitie un loc dedicat, unic in Sibiu: Business Lounge.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Bar, Hotel, Sală de conferință, Complex expozițional

ADRESA

SIBIU

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.