Lacul Verde Resort

O întindere de apă încojurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe...

DESCRIERE

O întindere de apă încojurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe malul lacului, vile cu camere spatioase si confortabile si spații special amenajate pentru plimbare, agrement sau joacă. Acesta este LACUL VERDE RESORT, unul din cele mai frumoase locuri din împrejurimile orașului Ploiești.
Amplasat la numai 15 km de centrul oraşului Ploiesti şi 50 Km de aeroportul Henri Coanda, într-un cadru natural minunat, LACUL VERDE RESORT este uşor accesibil, oferind oaspeţilor o atmosferă intimă, caldă şi reconfortantă. Conceput și amenajat cu rafinament și eleganța, LACUL VERDE RESORT este locul în care revii cu drag în regăsirea frumosului, confortului și a bunei dispoziții.

Fie că este vorba de o simplă ieșire cu prietenii, o masă festivă, o întâlnire de afaceri, un eveniment, fie că te afli într-o călătorie de afaceri, în vacanță sau dorești să-i oferi persoanei dragi o seară de neuitat într-o cameră romantică, dorim ca șederea ta să fie una deosebită, diferită de alte experiențe, care să te umple de energie pozitivă și de amintiri plăcute.

Restaurant LACUL VERDE se mulează perfect pe malul întinderii de apă care i-a dat, cu generozitate, numele, oferind o perspectivă vizuală superbă și firească indiferent de vreme și anotimp. Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o perspectivă de vis după ce se înserează.

SERVICII OFERITE

Restaurant, Localuri, Outdoor, Hotel

ADRESA

Ploiești, județul Prahova

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.