La Maison des Jardins

Gradinile provensale va invita in lumea lor parfumata, locul perfect in care orice eveniment poate fi...

DESCRIERE

Gradinile provensale va invita in lumea lor parfumata, locul perfect in care orice eveniment poate fi transformat din vis in realitate. Acest salon de evenimente neconventional reuneste confortul si eleganta oferite de un ballroom cu farmecul unei gradini inflorite.

Creat, pas cu pas, avand in minte romantismul, parcul Maison des Jardins este special amenajat pentru a oferi indragostitilor cadrul ideal pentru evenimentul lor. La doar cateva minute de Bucuresti, gradinile frantuzesti sunt insotite de un salon maiestuos, un adevarat omagiu adus florilor. Atmosfera din Hexagon este aproape tangibila, iar preparatele de inspiratie frantuzeasca sunt completate de muzica idilica, intr-un decor in care orice poveste de dragoste va inflori. Pe langa frumusetea salonului si a parcului, La Maison des Jardins vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu doua terenuri de tenis si un parc dedicat distractiei iubitorilor de sport, dar si a celor mici!
Pasiunea pentru frumos ne-a indemnat sa completam locatia La Maison des Jardins cu o sera disponibila pentru evenimente de tot felul - nunti, botezuri si chiar petreceri corporate.

SERVICII OFERITE

Restaurant

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.