Salon du Mariage

La doar 10 km de Bucuresti, Salon du Mariage este situat intr-un decor de poveste, avand deschidere la...

DESCRIERE

La doar 10 km de Bucuresti, Salon du Mariage este situat intr-un decor de poveste, avand deschidere la piscina si la un parculet amenajat in stil neoromantic. De la grandoarea candelabrului central la candoarea decoratiunilor de masa, salonul se remarca prin atentia deosebita acordata detaliilor.

Spatiul verde este din ce in ce mai rar, dar din ce in ce mai cautat la fiecare locatie de nunta. Noi am reusit sa amenajam un parculet in stil mediteranean chiar in fata salonului, unde se afla si o arcada de ceremonii - ideala atat pentru cununiile civile, cat si pentru cele religioase.

Pozitionata in lateralul salonului, piscina va ofera un peisaj exotic din interiorul salonului, iar lounge-ul de langa piscina si cocktail bar-ul sunt locul ideal pentru relaxare si pentru sesiunile foto cu si intre invitati.

Aveti si invitati din afara Bucurestiului? Nu stiti unde sa-i cazati? Lasati si aceasta grija in seama noastra! Va punem la dispozitie 24 camere de cazare, chiar in cadrul resortului nostru. Astfel invitatii vostri vor avea oricand posibilitatea de a merge in camera, pentru a va revedea dimineata, la un cocktail la piscina.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Localuri, Outdoor, Hotel

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.