Amore per la Pasta

La Pasta! Che buona! Mmm…Asta este pasiunea noastra “Amore per la Pasta”! Am mancat toate tipurile de Paste...

DESCRIERE

La Pasta! Che buona! Mmm…Asta este pasiunea noastra “Amore per la Pasta”! Am mancat toate tipurile de Paste in jurul Italiei, si am gustat tot felul de retete autentice si delicioase din mai multe regiuni ale Peninsulei.
Prin urmare dorim sa mancati si voi, acele gusturi unice pentru care bucataria italiana este cunoscuta in toata lumea! Cu aceasta dorinta am construit conceptul nostru “Pastammore”. Ca sa fim siguri ca totul este pregatit in detaliu exact ca in Italia, am decis sa producem, tot noi, cele mai bune Paste; si atunci regasiti in farfuria dvs la “Vera Pasta Italiana”!
Paste proaspete produse zilnic de noi de Mastro Pastaio Italiano in laboratorul propriu, si gatite cu pasiune dupa retete traditionale italiene si cu cele mai bune ingrediente importate din Italia, de la cei mai buni producatori artizanali. Producem atat Paste simple cu Ou si fara Ou (Tagliatelle, Tagliolini, Spaghetti alla Chitarra,etc…) si Paste Umplute (Ravioli, Tortelli si Tortellini Bolognesi Originali) cu cele mai bune umpluturi. Avem si delicioasa Lasagna cu diferite sosuri, Pasta al forno (Pasta la cuptor) si Parmigiana di melanzane (Vinete la cuptor…nu sunt Paste dar sunt o specialitate din sudul Italiei!).
Daca doriti va suntem disponibili pentru Catering, Nunti, Petreceri Private. Se poate gandi impreuna cu dvs si un menu care includa Paste dar si alte lucruri, cu specific italianesc ex. platouri cu mezeluri, branzeturi, si multe alte.
Asteptam sa ne contactati pentru a discuta cu d

SERVICII OFERITE

Chefs, Bufet suedez, Food Van, Specific italian

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.