(Your) Versatile Crew

Orice eveniment merita un set up uau, care sa dea Instagram-ul peste cap si prietenii pe spate :) Suntem...

DESCRIERE

Orice eveniment merita un set up uau, care sa dea Instagram-ul peste cap si prietenii pe spate :)
Suntem specializati in decoratiuni de food... orice food! Ne plac insa la nebunie candy bar-urile, fruit bar-urile si cheese platter-urile, dar si sa reinventam lemonade bar-ul si prosecco van-ul.
Lucram doar cu colaboratori si furnizori verificati si cu experienta in domeniu, prompti si pe care ne putem baza si noi, si tu. Ne plac evenimentele atat indoor, cat si outdoor si nu ne sfiim la nimic intre 30 si 2000 de persoane.
Cauta-ne pentru acele evenimente la care iti chemi cei mai iubiti prieteni, cei mai dragi colegi si cei mai apreciati colaboratori.

SERVICII OFERITE

Mărturii, Fotografi, Make up Artist, Wedding planner, Flori naturale, Candy bar, Cadouri personalizate, Corporate event planner, Torturi, Invitații tematice, Photo corner, Bufet suedez, Prosecco/Cava/Sampanie bar, Organizatori petreceri, Decoruri tematice, Platouri brânzeturi, Meniuri și numere de mese, Baloane, Caricaturi, Bar de fructe, Food Van, Place carduri, Litere volumetrice, Consultanță, Băuturi non alcoolice, Băuturi artizanale, Lemonade bar, Accesorii textile, Vegetarian, Echipamente catering, Corporate event catering, Wedding catering

ADRESA

Bucuresti
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

Cel mai frumos CandyBar

starstarstarstarstar

O echipa extraordinara, ce iti indeplineste toate dorintele. Candy Bar-ul realizat de cei de la Versatile Crew pentru nunta noastra a intrecut toate asteptarile. Totul a fost gandit in cel mai mic detaliu, de la decorul spectaculos si pana la designul si gustul incredibil al prajturilor. Invitatii au fost de asemenea impresionati si au dorit sa stie cine a realizat aceasta minunatie :) . Sunt pur si simplu the Best!!!

Alexandra Marin | 21-06-2022

Eveniment de vis

starstarstarstarstar

O echipă minunată, oameni super deschiși și prietenoși. Am apelat la Versatile Crew pt decor și Candy Bar (botez) a ieșit super, prăjituri mega bune-devorate imediat, decorul bestial, inedit și lăudat de lume. Ceva reușit, cu oameni fericiți. A meritat!!!

Alina Ene | 06-06-2022

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.