(Your) Versatile Crew

Orice eveniment merita un set up uau, care sa dea Instagram-ul peste cap si prietenii pe spate :) Suntem...

DESCRIERE

Orice eveniment merita un set up uau, care sa dea Instagram-ul peste cap si prietenii pe spate :)
Suntem specializati in decoratiuni de food... orice food! Ne plac insa la nebunie candy bar-urile, fruit bar-urile si cheese platter-urile, dar si sa reinventam lemonade bar-ul si prosecco van-ul.
Lucram doar cu colaboratori si furnizori verificati si cu experienta in domeniu, prompti si pe care ne putem baza si noi, si tu. Ne plac evenimentele atat indoor, cat si outdoor si nu ne sfiim la nimic intre 30 si 2000 de persoane.
Cauta-ne pentru acele evenimente la care iti chemi cei mai iubiti prieteni, cei mai dragi colegi si cei mai apreciati colaboratori.

SERVICII OFERITE

Candy bar, Photo corner, Bufet suedez, Organizatori petreceri, Platouri brânzeturi, Meniuri și numere de mese, Bar de fructe, Food Van, Băuturi non alcoolice, Băuturi artizanale, Lemonade bar, Vegetarian, Echipamente catering, Corporate event catering

ADRESA

Bucuresti
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

Super service!

starstarstarstarstar

Echipa a lucrat foarte bine la nunta noastra. Candy bar-ul si salty bar-ul au fost gata la timp pentru eveniment si au aratat spectaculos. Invitatii au fost uimiti atat de aspect cat si de calitatea produselor si astazi, la 1 an de la eveniment, inca isi mai aduca aminte cu placere de (indraznesc sa zic :) ) cel mai frumos candy bar ever. Cu siguranta voi mai apela la ei pentru urmatoarele evenimente!

Vlad Vinereanu | 23-04-2022

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.