Evenimente360

Venim cu un concept nou în zona de entertainment pentru evenimente: Video Booth 360°. Le oferim invitaților...

DESCRIERE

Venim cu un concept nou în zona de entertainment pentru evenimente: Video Booth 360°. Le oferim invitaților voștri o experiență inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde.
Vă alegeți cele mai distractive accesorii și, în timp ce vă arătați mișcările preferate de dans, camera video se rotește în jurul vostru.
Videoclipurile au efecte vizuale (slowmotion, fastmotion, boomerang, plus alte accesorii fun) și pot fi personalizate cu un logo și o melodie de fundal, în funcție de preferințele voastre.
Un clip video este gata în 1-2 minute și are durata de 13 secunde în formă finală. Acestea pot fi trimise prin e-mail sau printr-un link de acces. În plus, asigurăm arhivarea videoclipurilor timp de 3 luni.
Ne integrăm ușor în orice peisaj! Fie că organizați petreceri private (nunți, botezuri, aniversări, banchete, baluri etc.), festivaluri, concerte, expoziții sau evenimente corporate, nouă ne plac provocările și suntem deschiși să colaborăm.
Asigurăm transportul echipamentului video la locație, amenajarea unui spațiu dedicat, realizăm, distribuim și arhivăm videoclipurile 360° cu diferite efecte vizuale. În plus, oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri cât mai creative.

SERVICII OFERITE

Artificii pentru scenă, Cabine foto, Photo corner, Bar mobil, Decoruri tematice, Baloane, Litere volumetrice, Băuturi alcoolice, Băuturi non alcoolice, Lemonade bar, Cocktail bar

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.