RENTAL SOUND SYSTEM

Salut și bine ai venit pe profilul meu, sunt Mc. Patrick şi vă stau la dispoziţie pentru informații. Mai...

DESCRIERE

Salut și bine ai venit pe profilul meu, sunt Mc. Patrick şi vă stau la dispoziţie pentru informații.

Mai jos este o mică descriere a serviciilor pe care le ofer:

DJ/MC
-Implicarea noastră în acest domeniu și în evenimentele dumneavoastră se caracterizează nu numai prin echipamentul tehnic pus la dispoziție ci și prin entertainment la cel mai înalt nivel, DJ și MC, care datorită experienței de peste 8 ani vă poate duce evenimentul de la ‘bun’ la ‘minunat’.

SOUND
-Însă și echipamentul tehnic are propriile lui merite, iar din această cauză vă oferim o gamă cât mai variată: sisteme line array pentru concerte și sisteme de mici dimensiuni pentru evenimente restrânse. Sistemele profesionale ale marilor producători sunt așadar prezente: L’Acoustics RCF JBL Midas Allen&Heath Presonus Shure Sennheiser Audix Klotz.

LIGHTING
-O ambianță plăcută sau o notă de rafinament este realizată doar cu ajutorul echipamentelor de lumini. Așadar, noi ne asigurăm că luminile pentru scenă și iluminatul arhitectural – ambiental oferă aceste calități evenimentului dumneavoastră.

TRUSS
-Elementele de scenă necesare evenimentelor organizate atât indoor cât si outdoor precum platforme, sisteme de rigging, lifturi și accesorii le puteți găsi, bineînțeles, tot în portofoliul nostru.

SERVICII OFERITE

MC, Scene și lumini, DJ

ADRESA

Alba Iulia, județul Alba
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.