Danito Events

La DANITO EVENTS misiunea noastră este de a pune la dispoziţia clienților, de fiecare dată, soluțiile...

DESCRIERE

La DANITO EVENTS misiunea noastră este de a pune la dispoziţia clienților, de fiecare dată, soluțiile optime, adaptate și accesibile pentru evenimente cu destinații diverse. Fie că vă doriți să fim partenerul dumneavoastră de încredere la evenimente private (nuntă, botez, majorat, banchet, party corporate) sau la evenimente publice (concerte indoor sau outdoor, prezentări, lansări de produs, etc.) echipa DANITO EVENTS va pune mereu întreaga experiență și pricepere în slujba reușitei dumneavoastră. Scenotehnica este specialitatea noastră: scene, podine, sunet, backline, lumini, iluminat arhitectural și decorativ, proiecție video, ledscreen și efecte speciale pentru evenimente indoor și outdoor cu echipamente profesionale(fum greu cu gheata carbonica, tun de confetti, tun de CO2).
Experienta echipei DANITO EVENTS în domeniul organizarii de evenimente vă oferă garanția că evenimentul dumneavoastră va arăta și va suna bine.
Detinem scene de diverse dimensiuni pentru interior sau exterior, sonorizare marca L Acoustics, ecrane led 30 mp, lumini scena sau ambientale.
Pentru efecte speciale va oferim pentru dansul mirilor fum greu cu gheata carbonica, servicii pirotehnice autorizate indoor sau outdoor, tun de confetti, tun CO2.

SERVICII OFERITE

Scene și lumini, DJ

ADRESA

Cluj-Napoca, județul Cluj
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.