Kotys Design & Events SRL

Suntem designeri, stilişti, inovatori, stabilind trenduri noi in materie de articole textile pentru...

DESCRIERE

Suntem designeri, stilişti, inovatori, stabilind trenduri noi in materie de articole textile pentru evenimente. Suntem o echipă talentată de profesioniști cu experiență în industria textilelor HORECA, aflaţi în misiunea de a deveni experți de top în designul şi producţia de articole textile pentru restaurante. Suntem "croitori" de evenimente reusite!

De ce suntem unici? De la concepție la execuție, aducem la viață propriile noastre modele. Avem o echipă de stilisti care scormonesc in cautarea tesaturilor optime pentru a livra produse de neegalat. Ne straduim sa gasim solutiile optime , in funcţie de bugetul alocat, pentru a da culoare, stralucire si acel "Je ne sais quoi" (pe care-l cauti de ceva vreme) evenimentelor tale ! Produsele sunt livrate direct clienților noștri la prețuri accesibile prin intermediul site-ului web, in termen de 14-21 zile calendaristice de la plata avansului (in baza facturii proforme/de avans).

Căutăm și stabilim tendințe - o reputație la care am muncit din greu să o câștigam și pe care ne străduim continuu să o menținem.

SERVICII OFERITE

Accesorii textile

ADRESA

Slatina, județul Olt

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.