Casuta Happy Foto

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul, Casuta Happy Foto Constanta este o cabina fotografica sau...

DESCRIERE

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul, Casuta Happy Foto Constanta este o cabina fotografica sau oglinda fotografica ce ofera un mod distractiv pentru invitati de a pastra marturia evenimentului vostru special.

Ideea Casuta Happy Foto - cabina fotografica Constanta s-a nascut din dorinta de a oferi amintiri ce vor dura pentru totdeauna de la evenimentele speciale, nunta, botez, aniversare, cununie sau evenimentele corporate din viata voastra.

Cabina foto - photobooth Constanta imprimă toate fotografiile în momentul in care sunt realizate (aprox. 10 sec.), ceea ce înseamna ca invitatii tai pot pleca cu marturiile magnetice pe loc.

Optiunea noastra recomandata pentru nunti / botezuri / evenimente private / evenimente corporate este cabina foto - photobooth, care va sta linistita in coltul camerei pana invitatii tai afla ca este acolo. Atunci nu vei fi capabil sa-i opresti toata noaptea.

Putem aduce cabina foto aproape oriunde si monta in mai putin de o ora. Cabina noastra este intotdeauna insotita de distractie si personal prietenos, care are grija de recuzita variata, de lipirea benzii magnetice si inmanarea fotografiilor personalizate ale evenimentului vostru.

SERVICII OFERITE

Cabine foto

ADRESA

Constanța, județul Constanța

PREȚURI ESTIMATIVE

1000-1999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

Marturii cu distractie!

starstarstarstarstar

Ne-au bucurat evenimentul cu marturii magnetice personalizate dupa placul nostru, au reusit sa reproduca invitatia si sa fie tot design-ul pe aceeasi linie. Ne-au bucurat invitatii si au surprins toate zambetele. Cu siguranta ii vom alege si pentru botez sau alte evenimente festive!

Andreea | 29-10-2020

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.