Formația Ambiance

Avand in componenta cele mai placute instrumente muzicale: saxofon, clarinet, trompeta, orga cu aranjamente...

DESCRIERE

Avand in componenta cele mai placute instrumente muzicale: saxofon, clarinet, trompeta, orga cu aranjamente orchestrale live, instrumente de percutie, alaturi de doi solisti profesionisti, formatia abordeaza orice stil muzical dupa specificul fiecarei zone si cerintele d-voastra, de la Muzica Clasica si Café-Concert la muzica Dance, Latino, Pop, Jazz&Blues, Evergreen, Ethnic si Muzica Traditionala Româneasca,
Formatia AMBIANCE poate fi considerata orchestra ideala. Aceasta a aparut datorita pasiunii pentru muzica, educatiei de specialitate si dorintei de a promova calitatea si valoarea în muzica.
Ea reprezinta dinamismul, prin programele muzicale interactive avand o sonoritate moderna, conferind o atmosfera de show - plina de energie - sau una eleganta si plina de rafinament în acelasi timp.
Formatia AMBIANCE este formata din muzicieni profesionisti cu studii superioare de specialitate (absolventi ai Universitatii de Arte George Enescu – Iasi) solisti – instrumentisi ai unor ansambluri vocal-instrumentale recunoscute pe plan national si international. De-a lungul timpului, am avut onoarea si placerea de a cânta în diferite ipostaze, atat în cadrul unor evenimente publice cât si private. Oriunde am concertat, în tara sau strainatate, prestanta a fost una de succes, primind aprecieri constante si unanime.

SERVICII OFERITE

Band-uri de nuntă, Band-uri și DJ

ADRESA

Roman, județul Neamț

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.