CDj events

O comunitate de artisti si oameni creativi care prestează de la festivaluri și cluburi, la evenimente...

DESCRIERE

O comunitate de artisti si oameni creativi care prestează de la festivaluri și cluburi, la evenimente private, corporate cu producții, remixuri și adaptări realizate la propriul studio de producţii & casa de discuri și până la proiecte internaţionale. Mai exact la noi găsești DJ, MC, Cover bands și artiști care fac tot posibilul ca petrecerea ta să fie cea mai reușită.

De unde a luat naștere ideea?
Totul a început ca o pasiune pentru muzica de calitate, iar mai apoi a luat naștere acest proiect prin care urmărim defapt să împărtășim cu oamenii clipa de a trăi și experiențele noastre prin diferite tipuri de evenimente, petreceri și festivaluri.

Ce e diferit la voi?
Diferit este faptul că deși în timp din pasiune a devenit un bussiness, tot nu am renunțat la cuvântul ce ne definește cel mai bine, pasiune pentru muzică. Evenimetele organizate de noi sunt diferite de cele clasice, pe lângă faptul că muzica este creată de noi, scopul final este ca lumea să zică că da, a fost o petrecere reușită și că s-au distrat mai bine ca niciodată.

De ce să vă aleagă lumea?
Este simplu, orice petrecere este una care să ne aducă aminte sau să ne ducă cu gândul la un festival, pentru că nimic nu unește mai bine oamenii decât muzica bună și o atmosferă de neuitat. Ideile sunt nelimitate și dacă mai adaugi puțină nebunie iese ceva de care sigur nu o să îți pară rău.

Ce vă recomandă?
În primul rând pasiunea pe care o punem în fiecare eveniment !

SERVICII OFERITE

Echipamente muzicale, Band-uri de nuntă, Band-uri și DJ, Scene și lumini, DJ

ADRESA

Cluj-Napoca, județul Cluj

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.