Vip Travel Romania

Suntem o agentie de turism tour-operatoare infiintata in anul 2016 in Brasov, avem un punct de lucru si in...

DESCRIERE

Suntem o agentie de turism tour-operatoare infiintata in anul 2016 in Brasov, avem un punct de lucru si in Bucuresti. Asiguram servicii de cazare pe tot teritoriul Romaniei la preturi foarte bune adaptate nevoilor clientilor, servicii de transfer aeroport, transport persoane de la individuali la grupuri.

Detinem in parcul auto o Skoda Octavia, Dacia Duster si Mercedes-Benz Vito. Lucram cu cele mai bune restaurante din tara. Putem organiza de la petreceri, nunti, botezuri la activitati de team-building, nunta la castel, inchirieri de castele pentru petreceri private.

Organizam an de an circuite turistice in Romania pentru romani, dar si straini. Lucram cu cei mai buni ghizi autorizati din Romania.

In timp am invatat ca piata se schimba, de aceea suntem foarte flexibili, ne putem adapta in functie de nevoile clientului. Orice serviciu poate fi personalizabil, de aceea va invitam sa ne contactati. Stim ca atunci cand oamenii aud de nunta sau botez, preturile se dubleaza. Nu este si cazul nostru.
Vip Travel - servicii de excelenta!

SERVICII OFERITE

Autobuze, Agenții, Transfer aeroport

ADRESA

Brașov, județul Brașov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

500-999 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.