Iuliana Puschila

*Pe Iuliana Pușchilă s-ar putea să o știti din primul sezon Vocea României, în care a reușit să ajungă până...

DESCRIERE

*Pe Iuliana Pușchilă s-ar putea să o știti din primul sezon Vocea României, în care a reușit să ajungă până în finala concursului, sau din concertele și turneele alături de Horia Brenciu, iar în ultimii ani chiar de prin concertele sale sau numeroasele evenimente private din București, Constanța și alte orașe din țară.
*Cu un show fresh, în care combină și clasicul anilor 80-90 și ceea ce se afla in trenduri in prezent, concertele Iulianei iti ofera o exprienta pe care vei dori sa o repeti cu siguranta.
*La 16 ani s-a înscris la primul sezon Vocea României, iar surpriza a fost faptul că a reușit sa ajungă până în finala competiției, deși era cea mai tânără concurentă. Acest talent show i-a oferit un contract de 3 ani cu labelul Universal Music Romania și mai mult, șansa de a cunoaște și de a colabora cu astiști importanți și foarte cunoscuți din România precum Horia Brenciu, Smiley, Loredana, Voltaj, Deepcentral și mulți alții.
*Printre cele mai mari realizări se numără concertele de la Sala Palatului alături de Horia Brenciu, turneul național cu acesta, emisiunile radio și TV la care a fost invitată de-alungul anilor.

În prezent lucrează la proiectul sau muzical (Julie August), compune melodii si pentru alti artisti din Romania si nu numai.
Iuliana este un artist flexibil și poate susține un momente artistice complexe atât alături de band-ul sau format in 2016, cât și singură cu o chitară sau un pian.

SERVICII OFERITE

Trupe cover, Soliști, Band-uri și DJ, Muzică ambientală

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.