Touching ART Agency

Ne-am adaptat distanțării sociale și-am găsit varianta distracției de acasă cu ingredientele pe care le...

DESCRIERE

Ne-am adaptat distanțării sociale și-am găsit varianta distracției de acasă cu ingredientele pe care le găseam când ieșeam în oraș. Ți-am pregătit Cocktail Kit pentru petrecerea de Crăciun, de revelion sau pentru oricare altă zi. Tu îți alegi prietenii și noi trimitem către ei kit-ul cu toate ustensilele și ingredientele necesare preparării de cocktails. Nu te lăsăm să faci totul chiar singur. Kit-ul vine insoțit de un qr code care te conduce către live stream training cu Dragoș Bucur, Remy-Cointreau Gourp Europe, sau cu unul dintre mixologii Touching ART. Ei te vor învăța cum să obții cele mai bune arome din ingredientele primite și cum să folosești cocktail tools pe care le ai în kit. Totul pe muzica prietenilor de la VRTW care pun la cale party-ul online la care să te poți bucura de bautura pe care ți-ai creat-o

Ca să fie mai simplu, poți alege și PreBatched Cocktail Box, adică băuturi gata preparate pe care tu le calibrezi gusturilor tale cu apă tonică sau bitter. Rețetele Touching Art sunt personalizate, așa că nu le vei găsi altundeva în piață.

SERVICII OFERITE

Barmani, Bar mobil, Băuturi alcoolice, Băuturi non alcoolice, Băuturi artizanale, Lemonade bar, Cocktail bar

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Sortează dupa:
Cele mai noi
  • Cel mai bun rating
  • Cele mai noi

star

|

Best Cocktails

starstarstarstarstar

Am cumparat cadou pentru Craciun 2 cutii de cocktailuri. Le-am comandat din scurt si am avut emotii ca nu vor ajunge la timp insa cei de la Touching Art au facut tot posibilul ca sa ajunga in timp util. Pe langa faptul ca o fost un cadou super original si apreciat, au fost si delicioase. Pentru cei ce sunteti iubitori de cocktailuri, va recomand sa-i incercati!

Andra | 04-01-2021

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.