Le Château

Le Château - Castelul din Inima Capitalei - cea mai elegantă locație pentru ceremonii de gală şi evenimente...

DESCRIERE

Le Château - Castelul din Inima Capitalei - cea mai elegantă locație pentru ceremonii de gală şi evenimente exclusiviste din Bucureşti.

Localizat în zona Pieței Alba Iulia, Le Château - Castelul din Inima Capitalei - a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii.

Intr-un mod discret si eficient, Le Château este dotat cu cea mai avansată tehnologie pentru evenimente de succes: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară și exterioară cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni și un impunator ecran de proiectie.

Le Château se mândrește cu un salon de evenimente de 500 de metri pătrați, la care se adaugă cei 260 de metri pătrați ai terasei și un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de înaltă ținută, salonul beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătrați, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Localuri

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.