Ti-am pregatit pachete complete de servicii pentru nunta ta. Vezi aici pachetele all inclusive.
X

Adams events

Alegerea unui salon pentru un eveniment este un aspect delicat, mai ales în momentul în care trebuie să te...

DESCRIERE

Alegerea unui salon pentru un eveniment este un aspect delicat, mai ales în momentul în care trebuie să te gândeşti la o mulţime de aspecte organizatorice, meniuri, aranjamente, decoraţiuni sau chiar numărul de invitaţi. De aceea, venim în ajutorul tău şi îţi oferim serviciile noastre complete şi de înaltă clasă.
ADAMs Events & Restaurant este una dintre cele mai noi şi moderne săli de evenimente din Cluj-Napoca, având şi o capacitate de până la 320 persoane cu posibilitatea aranjării la mese rotunde de 6,8 respectiv 10 persoane.
În cadrul locaţiei noastre vă punem la dispoziţie salonul ADAM”s pentru: nunţi, botezuri,petreceri, conferinţe, dineuri, gale,lansări de produse,seri de spectacol, etc., salonul fiind special conceput pentru a putea găzdui un număr variabil de invitaţi. Astfel, în locaţia noastră aveţi posibilitatea de a alege ceea ce vi se potriveşte.
În cadrul evenimentului pentru care optaţi vă punem la dispoziţie personal calficat şi medaliat la olimpiade gastronomice, astfel încât evenimentul dumneavoastră să devină unul de succes. Servirea în cadrul evenimentelor va fi în sistem once per table, fiecare masă fiind servită simultan de 3-4 ospătari în uniformă de gală şi mănuşi albe.
All dreams are magical

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Corporate event planner

ADRESA

Cluj-Napoca, județul Cluj

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.