CaraVan Bar

CaraVan Bar- primul element necesar daca vrei un scenariu diferit pentru o petrecere oriunde in aer liber :...

DESCRIERE

CaraVan Bar- primul element necesar daca vrei un scenariu diferit pentru o petrecere oriunde in aer liber : pe plaja, in padure, pe câmp...in lanul de rapiță.
Imagineaza-ti un van nou cu un design deosebit, cu spatii de depozitare, zona de preparare si servire a bauturilor precum si o zona extensibila de bar pentru a crea o atmosfera de petrecere inedita.
Este o remorca, van cum i se spune mai monden, cu toate facilitatile necesare pentru a desfasura un eveniment in aer liber: aspect deosebit, culoare albastru-gri, materiale de calitate folosite, 2 frigidere, 2 chiuvete si robinet cu incalzire, 2 rezervoare ( apa curata / uzata), prize multiple pe toate laturile necesare, corpuri de iluminat de efect in ton cu design-ul.
Se poate inchiria pe zi, la evenimente private, sedinte foto, filmari, petreceri corporate sau in functie de solicitarea ta.
Van-ul este localizat in Constanta dar putem asigura transport si in alte zone daca se solicita.
Daca vrei sa ai timp pentru prietenii tai si sa te bucuri de petrecere, noi ne putem ocupa de tot. Venim cu van-ul, logistica necesara, personalul de servire si evident bautura & gustarile necesare. Nici ca ar putea fi mai simplu de atat!
Show must go on!

SERVICII OFERITE

Prosecco/Cava/Sampanie bar, Vans & Stations

ADRESA

Constanța, județul Constanța

PREȚURI ESTIMATIVE

10-499 RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.