Union Plaza Hotel

O locatie spectaculoasa pentru evenimentul tau! Te invitam la Union Plaza Hotel, meeting &...

DESCRIERE

O locatie spectaculoasa pentru evenimentul tau!

Te invitam la Union Plaza Hotel, meeting & conference venue cu tot ceea ce ai nevoie pentru un eveniment business productiv si de succes. Facilitatile, camerele si echipamentul, combinate cu experienta de planificare si organizare a echipei noastre, fac din Union Plaza alegerea ideala pentru evenimentul tau.

PARTENERUL TAU DE INCREDERE IN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR MEMORABILE
Credem ca fiecare moment este important si suntem la fel de dedicati ca si tine in planificarea unui eveniment de succes. Atunci cand alegi sa iti organizezi evenimentul alaturi de noi, poti fi sigur de intreaga noastra atentie si consideratie.

Union Plaza Hotel dispune de 3 sali de conferinta spatioase si complet echipate, ce pot acomoda intre 15 si 140 de participanti si pot fi configurate conform nevoilor tale, precum si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate la Amethyst Sky Bar.

In pachetele noastre de nunta veti gasi bauturi si specialitati culinare dintre cele mai rafinate, decoruri de calitate si cele mai elegante aranjamente florale. Indiferent de varianta pentru care veti opta, unul dintre coordonatorii nostri, specializati in astfel de evenimente, va va ajuta sa organizati totul pana la cel mai mic detaliu.

Pentru a incepe planificarea urmatorului tau eveniment, contacteaza echipa noastra si spune-ne ce este important pentru succesul evenimentului tau, iar noi vom reveni catre tine cu o oferta corespunzatoare.

SERVICII OFERITE

Restaurant, Hotel, Sală de conferință

ADRESA

București, județul Ilfov

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.