Hotel Ramada Plaza Craiova

Pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră (nunți, petreceri de botez,...

DESCRIERE

Pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața dumneavoastră (nunți, petreceri de botez, petreceri de Crăciun, aniversări, prânzuri și cine), Ramada Plaza Craiova vă pune la dispoziție Ballroom Constantin Brâncuși cu o capacitate de 260 de locuri, cât și Restaurant Ellipse,cu o capacitate de 130 de locuri. Locații ideale pentru a sărbători evenimente speciale și pentru a construi amintiri.

Elegant și șarmant, localizat în inima orașului, restaurantul nostru oferă servicii impecabile și personalizate. Personalul calificat va va întâmpina cu cele mai savuroase preparate, pentru ca momentele petrecute alături de noi să fie unice!

Echipa noastră acceptă de fiecare dată provocarea de a crea cea mai frumoasă zi pentru dumneavoastră, oferindu-vă un eveniment așa cum ați visat!

Hotelul Ramada Plaza Craiova pune la dispoziție 3 săli de conferință și un ballroom, cu suprafețe cuprinse între 44mp și 506mp, dotate cu echipamente tehnice de ultima generație, black-out total, sistem de sonorizare, scenarii multiple de iluminare, pupitru pentru speaker, flipchart, etc. Cu o capacitate cuprinsă între 15 și 500 de persoane, în funcție de formatul de set-up ales (Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board Room sau Festiv) sălile noastre sunt ideale pentru evenimente de succes într-o locație ultracentrala, privilegiată.

Un foaier generos deservește cele 4 săli de conferință, cu o vedere către grădina exterioară.

SERVICII OFERITE

Ballroom, Restaurant, Sală de conferință

ADRESA

Craiova, județul Dolj

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.