MUSIK SOUND

MUSIK SOUND este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente...

DESCRIERE

MUSIK SOUND este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, organizari evenimente private si de business, booking de artisti, furnizand echipamente tehnice specifice: scena, sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.

MUSIK SOUND ofera si solutii alternative evenimentelor standard, prin evenimente online personalizate, ce pot fi transmise LIVE pe orice retea de socializare (Facebook, Instagram, Youtube) sau pe platformele de videoconferinta (ZOOM, Microsoft Teams, Vimeo, BlueJeans, etc.), cu acces public sau privat
Pentru interactiune, MUSIK SOUND ofera posibilitatea integrarii participantilor fie prin Video Call, fie direct din platforma de videoconferinta, in cadrul oricarui tip de eveniment online (ex. petreceri online, conferinte de presa, webinarii, videoconferinte, workshopuri, gale, decernari de premii, emisiuni LIVE, transmisiuni sportive LIVE). Pentru evenimentele online si hybrid, Musik Sound va poate pune la dispozitie instalatii de sonorizare, lavaliere si microfoane wireless, sisteme de lumini conventionale, ecrane led, chroma key, scene modulare.
Evenimentele online pot fi realizate de la distanta, in studio, sau in orice alta locatie aleasa de client sau in format hibrid.

Aveti un eveniment pe care doriti sa il organizati? LIVE, Online, Standard sau Hibrid? Provocati-ne cu solicitarea dumneavoastra!

SERVICII OFERITE

Trupe cover, Echipamente muzicale, Corporate event planner, Soliști, Proiectoare și ecrane, Agenții, Microfoane, Organizatori petreceri, Band-uri de nuntă, Echipamente karaoke, Scene și lumini, DJ, Echipamente audio / video, Organizatori evenimente

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.