Cu cat timp inainte de eveniment ar trebui sa alegi furnizorii de Rochii și costume?

Furnizorii cu care alegeti sa colaborezi in organizarea nuntii pot face ca totul sa mearga struna sau va pot da batai de cap in plus. De aceea, este important sa alocati timp pentru a selecta si contracta cei mai potriviti furnizori pentru voi. Desi nu exista un raspuns standard, este bine sa aveti in vedere un interval de 6 - 12 luni inaintea evenimentului pentru a va asigura de disponibilitatea locatiei si a furnizorilor.

Unde gasesti furnizori de Rochii și costume pentru evenimentul tau?

Recomandarea noastra este sa iti extinzi cat mai mult aria de cautare si sa folosesti platforme dedicate pentru eficienta si varietate. Pentru a simplifica, poti urma pasii de mai jos:

  • Prospectarea pietei - cauta, intreaba, cere recomandari. Poti folosi platforme complete, precum eventmarket.ro pentru a intelege ce optiuni aveti.
  • Solicitarea ofertelor. Solicitati oferte de la cat mai multi furnizori, chiar si de la cei care par sub sau foarte mult peste bugetul vostru. In plus, nu te limita doar la acei furnizori despre care "ai auzit". Puteti fi placut surprinsi cu oferte la care nici nu va asteptati! In 70% din cazuri, ofertele sunt mai atractive decat va imaginati. Cu cat aveti mai multe oferte, cu atat mai usor va va fi sa alegeti furnizorul cel mai potrivit.
  • Lista scurta si discutiile initiale. Definiti criteriile de selectie a furnizorilor (negociabile / nenegociabile) si apoi comparati ofertele primite in functie de ele. Daca nu sunteti 100% convinsi, selectati 1-2 furnizori care se apropie cel mai mult de ceea ce cautati si stabiliti o discutie detaliata.

Cum alegi furnizorii de Rochii și costume potriviti pentru evenimentul tau?

Nu este intotdeauna usor sa alegi cel mai potrivit furnizor pentru evenimentul tau. Aveti in vedere toate criteriile urmatoare in selectarea furnizorului. Pretul nu trebuie sa fie unicul sau cel mai important criteriu de selectie.

  • Servicii incluse
  • Disponibilitate
  • Calitate (portofoliu)
  • Profesionalism (recomandari si discutii)
  • Pret

..si nu in ultimul rand chimia pe care o aveti cu persoana respectiva. In plus, seriozitate, creativitate, experienta, promptitudine si capacitatea de a rezolva posibile probleme aparute in timpul evenimentului sunt alte cateva criterii pe care un furnizor bun trebuie sa le indeplineasca. Selectarea si contractarea. Odata ales furnizorul cu care doriti sa colaborati, este important sa aveti o discutie extinsa in care puteti prezenta asteptarile voastre si va puneti de acord asupra tuturor detaliilor evenimentului.

De ce furinizori pentru Rochii și costume ai nevoie in organizarea unui eveniment?

Aceasta lista poate fi mai lunga sau mai scurta, in functie de tipul si specificul evenimentului. Cu toate acestea, sunt cateva categorii de furnizori care se regasesc la 90% dintre evenimente: locatie (indiferent de tipul ei - restaurant, ballroom, hambar, sala de conferinta, club, plaja, padure etc.), mancare (catering, candy bar si tort), fotograf si videograf, muzica (band-uri, DJ sau solisti), decoratiuni (flori, baloane sau alte elemente tematice), rochii si costume.